dodatni razvoj
Belje postaje nastavna baza Prehrambeno-tehnološkog fakulteta
Ovim sporazumom ulazi se u potpuno novo razdoblje zajedničke suradnje u kojoj će omogućiti studentima obavljanje dijela stručne prakse u proizvodnim pogonima kompanije
Prof. dr. sc. Jurislav Babić, dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, i Damir Leko, predsjednik Uprave Belja plus i izvršni direktor Poslovnog područja poljoprivreda Fortenova grupe, potpisali su danas u Osijeku Sporazum o poslovnoj suradnji.
Potpisivanjem ovog značajnog sporazuma, koji predstavlja temelj buduće suradnje, Belje postaje nastavna baza Prehrambeno-tehnološkog fakulteta što će omogućiti dodatni razvoj i ostvarivanje zajedničkih ciljeva u segmentu visokog obrazovanja i edukacija, istraživanja te realizacije novih projekata i proizvoda.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Promet je zatvoren za sva vozila osim hitnih i komunalnih službi te stanara
-
-
„Želja je bila vratiti se u grad svoje mladosti, donijeti svoje znanje i iskustvo ženama iz svog kraja i omogućiti im vrhunsku medicinsku skrb i tretmane bez potrebe dugih putovanja“;, istaknula je Sandra Kovačević
Prilikom potpisivanja sporazuma dekan Babić je naglasio: „Ovim sporazumom ulazimo u potpuno novo razdoblje zajedničke suradnje s Beljem u kojoj ćemo omogućiti studentima obavljanje dijela stručne prakse u proizvodnim pogonima kompanije i na taj način im osigurati direktno povezivanje s gospodarstvom i uvid u svakodnevni rad u proizvodnji. Posebnost suradnje s Beljem je uvid u sljedivost proizvodnje domaće hrane Od polja do stola te kompleksnost proizvodnje koja uključuje mliječne proizvode, suhomesnate trajne proizvode s tradicionalnim načinom proizvodnje, proizvodnju vina i proizvodnju hrane za životinje. Upravo ta raznolikost Belja će nam osigurati izvrsnu razmjenu iskustava te uspostavljanje i održavanje veze između znanstveno-nastavnih i znanstvenih kadrova s tehnolozima u proizvodnji koji se bave istim ili srodnim područjima rada.“
Zadovoljstvo potpisanim sporazumom potvrđuje i Belje pa Damir Leko, predsjednik Uprave, ističe: „Za nas je ovo važan korak u daljnjem razvoju kompanije i naših zaposlenika kroz bolju i intenzivniju suradnju sa znanstvenicima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku. Vjerujem da će naša suradnja rezultirati novim znanstvenim i stručnim radovima, ali i projektima koje ćemo zajedno kreirati kako bismo dobili nove proizvode ili unaprijedili postojeće procese u našim proizvodnjama. Siguran sam da će upoznavanje s najnovijim dostignućima u području biotehničkih, tehničkih i prirodnih znanosti te mogućnost daljnjih edukacija biti interesantno i našim zaposlenicima. U ovoj godini planiramo sklopiti nekoliko ovakvih sporazuma sa znanstvenim institucijama kako bismo zajednički promovirali našu proizvodnju i visoko obrazovanje.“
Izdvojeno
-
Tako su prvi slobodni termini za CT abdomena i zdjelice dostupni tek u studenome, točnije 8., 11. i 12. studenoga
-
Što se veća količina graha kuha to će finalni rezultat biti bolji
-
Laura Gergelj je poduzetnica koja je, prepoznavši potrebe tržišta, odlučila potpuno samostalno pokrenuti knjigovodstveni servis, predstavljajući Osijek i u međunarodnim krugovima kao destinaciju inovativnih poslovnih rješenja
-
Dulje vruće sezone i rjeđi mrazevi značili su da je postala virusna bolest koju najbrže šire komarci u svijetu, a uzima maha i u Europi
Reci što misliš!