Vijesti / Osijek

povratak zračne linije

Ryanair u ponudu uvrstio i Osijek, evo za koliko možete letjeti prema Londonu

Ryanair u ponudu uvrstio i Osijek, evo za koliko možete letjeti prema Londonu
Davor Javorović/PIXSELL

Trenutna cijena za prvi let 2. lipnja iz Osijeka za London je 30.99€, a za povratak u ponedjeljak 5. lipnja platit ćete 48.99€

Irski niskobudžetni avioprijevoznik ovog se ljeta vraća u osječku zračnu luku. Naime, 2. lipnja Ryanair će uvesti liniju između Osijeka i Londona (zračna luka Stansted) te se time vratiti na Klisu nakon višegodišnje pauze.

Tako ćete u London moći letjeti ponedjeljkom i petkom, a letovi su planirani u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Letovi se već mogu bookirati putem Ryanairove webstranice.

Trenutna cijena za prvi let 2. lipnja iz Osijeka za London je 30.99€, a povratak u ponedjeljak 5. lipnja platit ćete 48.99€.

Ako pak želite u London letjeti u ponedjeljak 5. lipnja tad ćete platiti jedan smjer čak 77.99€, ali onda opet u petak cijena iz Osijeka za London je 30€. Uglavnom, kao i za sve druge letove Ryanaira cijene variraju o datumu, popunjenosti i dinamično se mijenjaju. Najjeftinija karta u jednom smjeru je 30€, a najskuplja koju smo pronašli u srpnju čak 103.99€.

Ono što je dobro kod Ryanaira je da često budu i promotivne cijene letova i razni popusti s kojima možete doći do puno povoljnije cijene.

Također, trebate imati na umu da u toj cijeni nije prtljaga, odnosno smijete ponijeti samo ruksak koji ide s vama u kabinu. Ako želite i  kufer to ćete morati dodatno platiti.


Izdvojeno

Reci što misliš!