Vijesti / Osijek

u stepinčevoj

Stravično opasna igra u Osijeku! Mladić postavio stolicu na sred ulice i čekao nalet vozila pa ležerno odšetao

Stravično opasna igra u Osijeku! Mladić postavio stolicu na sred ulice i čekao nalet vozila pa ležerno odšetao

Tik-Tok izazov ili nešto drugo teško je reći, ali ovakva "igra" iznimno je opasna

"Utjecaj društvenih mreža, objest, nepostojanje realnog sustava vrijednosti, upropašten obrazovni sustav, sve to skupa zajedno ili nešto sasvim drugo!? Više ne znam!", napisao je profesor Branimir Hackenberger u svojoj objavi na Facebooku.

Uz svoj komentar priložio je video onoga što mu se dogodilo, ili bolje rečeno što se moglo dogoditi, u Osijeku u Stepinčevoj ulici oko 21 sat u ponedjeljak, 15.kolovoza. Sve je snimio fiksnom kamerom, tzv. dashcam koja bilježi sve što se događa tijekom vožnje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čvrsto vjerujem kao posljedica svega navedenog. U svakom, slučaju molim sve da podijele ovaj video zapis. Možda netko prepozna lika i neka onda obavijesti njegove roditelje o tome što im dijete čini", dodao je on uz video koji pokazuje njegovo vozilo u kretnji ulicom i u jednom trenu siluetu čovjeka koji ležerno sjedi na plastičnoj stolici  čeka nalet vozila.

Srećom, vozač je bio dovoljno priseban i zaustavio je svoje vozilo, a mladić je kao da se ništa ne događa ustao, pokupio stolicu i otišao uz blagi osmijeh na licu.

"Je li po srijedi Tik-Tok izazov ili nešto slično, nije važno. No, ovo dijete treba hitno odgojni tretman. Osim što ugrožava svoje zdravlje i život, ugrožava i sudbinu vozača i tko zna što još!", zaključio je Hackenberger.

Uistinu, ovakve igre ili kako god ih nazvali predstavljaju pravu opasnost jer se postavlja pitanje što bi se dogodilo da se i vozač zaigrao u vožnji i nije reagirao kako je reagirao.


Izdvojeno

Reci što misliš!