Vijesti / Osijek

nema ni položen vozački ispit

Djevojka iz Dubrovnika pijana automobilom sletjela s ceste u prolaz kod Hotela Osijeka

Djevojka iz Dubrovnika pijana automobilom sletjela s ceste u prolaz kod Hotela Osijeka
Google Streetview

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 36.500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 10 negativnih prekršajnih bodova

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su tri prometne nesreće gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše tjelesno ozlijeđena. Preostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Jučer, u nedjelju  7. studenog, u 2,50 sati, u Osijeku, u Ulici Lučki Prilaz, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozačica osobnog automobila 21-godišnja hrvatska državljanka iz Dubrovnika, upravljala je osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i zbog neprilagođene brzine kretanja sletjela s kolnika.

Evidentirana joj je prisutnost alkohola u krvi od 1,10 grama po kilogramu te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 36.500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 10 negativnih prekršajnih bodova, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.


Izdvojeno

Reci što misliš!