Vijesti / Osijek

drogu iz srbije dilali u noćnom klubu

Pogledajte privođenje dilera na osječki sud

Pogledajte privođenje dilera na osječki sud
Davor Javorovic/PIXSELL

Utvrđeno je kako je udruženje, od siječnja 2019. godine do mjeseca svibnja 2020. godine, zajedno i po prethodnom dogovoru, na području Hrvatske i Srbije nabavljalo razne vrste droga tipa kokain, marihuana i amfetamin

U jučerašnjoj akciji osječka je policija uhitila deset osoba koje sumnjiči za počinjenje e kaznenih djela zločinačkog udruženja, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Gavni osumnjičeni je 50-godišnji vlasnik noćnog kluba Rockaticki, kojeg policija umnjiči da je okupio i povezao u zločinačko udruženje još sedmoricu muškaraca (50, 37, 37, 36, 22, 29, 23 i 23 godine) i dvije žene (16 i 23)  radi kontinuirane nabave, krijumčarenja, skladištenja, a potom i daljnje kontinuirane neovlaštene preprodaje droge na širem području grada Osijeka.

policija uhićenje dileri
palo 10 dilera Policija objavila video snimku uhićenja skupine osječkih dilera

Utvrđeno je kako je udruženje, od siječnja 2019. godine do mjeseca svibnja 2020. godine, zajedno i po prethodnom dogovoru, na području Hrvatske i Srbije nabavljalo razne vrste droga tipa kokain, marihuana i amfetamin. Kupljenu drogu tada su krijumčarili na područje grada Osijeka gdje su ju vagali i prepakiravali u paketiće pogodne za daljnju neovlaštenu prodaju, pri čemu su kokain miješali s punilima radi povećanja mase te dalje preprodavali konzumentima sa šireg područja Osijeka. Za dogovore oko realizacije kriminalnih aktivnosti neovlaštene prodaje droge, skladištenje preuzete droge i njenu daljnju ilegalnu distribuciju, manipulaciju ali i za konzumaciju droga koristili su ugostiteljski objekt u Osijeku. Pretragama je u nekretninama koje su koristili pronađeno i vatreno oružje te više komada raznog streljiva.

Tijekom dananjeg  poslijepodneva osumnjičeni su privedeni istražnom sucu Županijskog suda Osijek.

Privođenje dilera na Županijski sud u Osijeku Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!