Vijesti / Osijek

poznati osječki taksist

Njegov taxi oduševljava, a sad je pokazao i veliko srce - Besplatne taxi vožnje za potrebite

Njegov taxi oduševljava, a sad je pokazao i veliko srce - Besplatne taxi vožnje za potrebite

Osječki taksist Srećko Kalić - Kralj koji svake godine svoje vozilo za Božić ukrasi tisućama lampica i razveseljava građane, sad je pokazao i svoje veliko srce

Zbog opasnosti od širenja koronavirusa, od danas je ukinut sav gradski i međugradski prijevoz putnika, a jedini koji imaju pravo prijevoza putnika su taxi službe.

Među njima je i Osječanin Srećko Kalić koji je poznat po tome da svoje vozilo tijekom božićnih blagdana ukrasi tisućama lampica svih boja i tako uveseljava građane koje prevozi, ali i sve one koji ga zamijete u gradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi pomogao svima onima, a posebice roditeljima koji nemaju vlastita vozila, odlučio je svoje ulsuge ponuditi potpuno besplatno.

"Obzirom na obustavu javnog prijevoza GPP-a, ukoliko Vaše dijete mora do bolnice ili nešto drugo slično, bitno i neodgodivo, nudim Vam svoj TAXI prijevoz potpuno besplatno.... Javite se slobodno u inbox ili na br 0981318917", napisao je on na svojoj Facebook stranici i prikupio mnoštvo pozitivnih komentara.

Pokazao je tako kako profit nije jedina nit vodilja malih poduzetnika i kako je biti čovjek u teškim vremenima, najvažnija stvar na svijetu.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!