Vijesti / Osijek

Poznat uzrok požara u tvornici Drava International

Poznat uzrok požara u tvornici Drava International

Veliki požar buknuo je večeras u tvornici Drava International u Osijeku. Srećom, prema riječima zapovjednika osječkih vatrogasaca, Borisa Banjana, požar je oko 22 sata lokaliziran i stavljen pod nadzor.

[span class=camera]VIDEO i FOTO: Veliki požar u Dravi[/span] Prema riječima očevidaca u hali za preradu plastike prikupljene u trgovačkim centrima i domaćinstvima došlo je do požara u spremniku nafte zapremine 10 tisuća litara. Srećom svi zaposlenici su odmah evakuirani pa srežom nema ozljeđenih.

Vatrogasci javljaju i kako je materijalna šteta zasigurno velika, ali se čini kako će ipak biti manja negoli bi se to očekivalo u ovakvim situacijama. Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima i JVP grada Osijeka kao i dobrovoljni vatrogasci koji su pomogli u gašenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

26.2. Poznat uzrok požara

Poznat je i u uzrok požara u hali Drava International. Kako je izvjestila PU Osječko-baranjska, došlo je do kvara na električnim instalacijama. Naime, došlo je do proboja izolacije na vodovima nakon čega je došlo do širenja požara i na spremnik nafte.

Tekst: SiB.hr
Foto: Dejan Šimić

   


Izdvojeno

Reci što misliš!