U vreći krumpira iz poznatog trgovačkog centra opet pronađeno kamenje

Čitateljica iz Josipovca javila nam se nakon što je u vreći krumpira kupljenoj u Lidlu na Strossmyerovoj ulici u Osijeku, na njeno neugodno iznenađenje, pronašla kamen težine čak 319 gram.

Nije ovo prvi takav slučaj s krumpirom kupljenim u Lidlu. Prije dvije godine pisali smo o indetičnom slučaju u Đakovu i čini se da se u dvije godine nije puno toga promjenilo.

I ovaj put radi se o krumpirima “Okusi zavičaja” u pakiranju od 10 kilograma.

Evo što su nam ovaj put rekli iz Lidla:

– Prije svega bismo željeli naglasiti da se ovdje radi o nenamjernoj pogrešci. Greške ovog tipa su rijetke, ali moguće. U pakiranju tako velikih količina proizvoda, konkretno u ovom slučaju – krumpira, može doći do takvog slučaja. Naime, u usipnom košu iz kojeg roba dolazi na inspekcijsku traku nalazi se cca tona krumpira te je moguće da se potkrao i kamen koji jako nalikuje na krumpir te ga je bilo teško uočiti i izolirati. Razgovarali smo s našim dobavljačem, Poljoprivrednom zadrugom Varaždinsko povrće, čiji je spomenuti krumpir, te smo zatražili još strožu, detaljniju i opširniju kontrolu kvalitete pri pakiranju, a sve kako bi naši kupci uvijek dobili najkvalitetnije i najsvježije proizvode. U svoje ime, i u ime dobavljača, ovim putem želimo se ispričati kupcu te pozivamo gospođu da kontaktira našu Službu za kupce na broj 0800 200 220 ili na mail kupac@lidl.hr kako bi dobila povrat novca za reklamirani proizvod.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari