radovi vodovoda

Od utorka dio Vukovarske ulice u Osijeku u potpunosti je zatvoren za sav promet

Mirela Belaj/SiB.hr

Radovi će trajati sve do subote, 16. prosinca

Zbog radova koje izvodi Vodovod-Osijek na rekonstrukciji i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava  za za sav promet je zatvorena Vukovarska ulica na potezu od Zagrebačke do Stepinčeve ulice.

Radovi će trajati sve do subote, 16. prosinca, a obilazni pravci su  iz smjera istoka je Vukovarska – Zagrebačka – Europska avenija – Stepinčeva – Vukovarska – Gajev trg, te iz smjera zapada Gundulićeva – Stepinčeva – Zagrebačka – Vukovarska.

Radovi su tu u sklopu projekta “Osijek 4” i obuhvaćaju prokop Vukovarske ulice, postavljanje novih instalacija vodoopskrbe i odvodnje te asfaltiranje i cjelovitu pripremu za puštanje u dvosmjerni promet dva sjeverna traka Vukovarske ulice, uključujući raskrižja te Krežminu, Stepinčevu i Zagrebačku ulicu.

Stanovnike navedenih ulica, sugrađane i sve vozače koji prometuju navedenom lokacijom iz Vodovoda mole za strpljenje i razumijevanje.

U subotu, 16. prosinca 2023., planirano je otvaranje dvaju sjevernih trakova Vukovarske ulice za dvosmjerni promet uz istovremeno zatvaranje dvaju južnih trakova Vukovarske ulice te trga Baruna Trenka (početak Gundulićeve od Krežmine do Stepinčeve) i dijela Stepinčeve od Vukovarske do Reljkovićeve ulice.

FOTO: Mirela Belaj/SiB.hr

Zbog radova je i GPP preusmjerio svoje autobnsune linije koja prometuju u oba smjera preko Trga Ljudevita Gaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari