na deset godina

Grad Osijek iznajmljuje poslovne prostore po cijeni od 40 do 350 eura mjesečno

Davor Javorovic/PIXSELL

Trenutno je raspoloživo 20 poslovnih prostora na području cijeloga grada

Na temelju Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora kao i Odluke o uvjetima i postupku davanja u zakup poslovnih prostora i prema Rješenju Gradonačelnika Grada Osijeka raspisan je Natječaj za zakup poslovnih prostora.

Predmet zakupa je 20 poslovnih prostora u Osijeku s djelatnostima koje se mogu obavljati, a to su uredska, trgovačka, obrt, udruge, skladište te ugostiteljstvo – jednostavne brze usluge, trgovačka, obrt s početnim mjesečnim zakupninama u eurima i kunama, dužini trajanja zakupa i ostalog u vezi poslovnih prostora.

Poslovni prostori  se daju u zakup na određeno vrijeme  u trajanju od deset godina, a dio njih nema vlastiti sanitarni čvor, dok dio nije uređen pa je isti potrebno urediti kako bi zadovoljili minimalne tehničke uvjete za obavljanje planirane djelatnosti.

Ostali poslovni prostori daju  se u zakup u viđenom stanju. Kod djelatnosti navedenih u tablici kao obrt i udruge u poslovnom prostoru nije dopušteno obavljanje ugostiteljske i restoranske djelatnosti.

Same cijene najma kreću se od 39,39 eura mjesečno za prostor skladišta u Vukovarskoj 3 pa do 315 eura za 74 kvadrata u pothodniku.

Sve uvjete natječaja potražite na LINKU.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari