VJERNI DONATORI

Obitelj Škojo djecu Klasja darivala za Božić i pripremila badnji ručak za pamćenje

Darovati Božić u kojem ima jednako topline kao u pravom domu, za djecu je posebno važno

Mirisi bakalara, liganja, morskih riba pripremljenih na različite načine, morskog rižota, i još mnogo finih delicija širili su se sa stola, a pod borom dar za svako dijete – ispunjena njegova božićna želja. Tako su izgledali božićni blagdani 2022. godine za štićenike Centra za pružanje usluge u zajednici Klasje zahvaljujući obitelji Škojo, koja već petu godinu za redom daruje djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za Božić.

Osmijesi na licima

Hrana na Badnjak ponovno je stigla u Centar Klasje ravno iz kuhinje Hotela Osijek. Osoblje hotela donijelo je stolnjake, lijepi servis i pribor, te su nakon priprema servirali svečani stol djeci kako bi ručak za Badnjak bio što svečaniji i radosniji.

“Probali smo drugačiju vrstu hrane, što ne možemo uvijek kušati. Bilo je svega i sve je bilo fino. Razveselili smo se i hrani i darovima za Božić. Jako se veselimo darovima, to su nam najljepši dani. Od srca se zahvaljujemo obitelji Škojo na daru.”, samo su neki od komentara djece koji su zahvaljujući vrijednoj privatnoj donaciji Mate Škoje, koji je i ove godine za svako dijete osigurao poveću svotu novca kako bi dobili darove po vlastitu izboru.

Najčarobnije vrijeme u godini – Božić, nije i jedino kada obitelj Škojo daruje djecu Klasja.

Suradnja se nastavlja

“Mi kao djelatnici CPUZ Klasje činimo sve kako bismo ovo blagdansko vrijeme djeci učinili što ljepšim, s ovakvim djelima, kao obitelji Škojo, to nam je uvelike olakšano. Osjećaj sreće koji se vidi na dječjim licima je najveća zahvala za sve što je učinio za nas. Suradnja s gospodinom Škojom i njegovom obitelji se nastavlja i tijekom iduće godine, u dogovorima smo oko još nekih donacija tijekom godine. Ovim putem želimo iskazati veliko hvala gospodinu Mati, njegovoj obitelji i djelatnicima koji nas svake godine iznova razvesele i izvuku velike osmijehe na lica naše djece, ali i nas djelatnika.”, objašnjava ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Vedran Škugor.

Darovati Božić u kojem ima jednako topline kao u pravom domu, za djecu je posebno važno. Uživali su u pripremljenim delicijama i odmatajući darove iz šuštavih papira, koje su sami izabrali zahvaljujući isključivo privatnoj i osobnoj donaciji gospodina Škoje uz božićnu čestitku.

Zahvalni su obitelji Škojo što je i ovaj Božić učinila posebnim.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari