centar osijeka

Država u najam daje prostore bivšeg Swan puba i Esseker caffea

Državne nekretnine

Poslovni prostori ponuđeni na natječaju u zakup se daju u viđenom stanju

Prvim ovogodišnjim natječajem Državnih nekretnina d.o.o. za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države obuhvaćeno je 29 nekretnina, od kojih je tri u Osijeku.

Na natječaju za zakup objavljenom 16. ožujka 2022. ponuđene su prepoznatljive poslovne lokacije u Zagrebu, Osijeku, Cresu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Puli, Rijeci, Splitu i Umagu.

U Osijeku se za zakup nudi prostor bivšeg Esseker caffea u Ulici Hrvatske republike 5, Swan poba u Kapucinskoj 40 i poslovni prostor od 27 kvadrata u Županijskoj 28.

Poslovni prostori ponuđeni na natječaju u zakup se daju u viđenom stanju, a listu su proaktivnim iskazom interesa sukreirali pontencijalni korisnici državnih prostora koji mogu postati desetogodišnji zakupnici ako njihova ponuda bude najviša. Svi zainteresirani ponuditelji prije predaje ponude prostore mogu osobno pogledati između 28. ožujka i 1. travnja prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu. Ponude se dostavljaju poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva, a javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja 2022. u 13:30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb.

Državne nekretnine d.o.o. su u 2021. putem javnih natječaja za zakup tržištu ponudile oko 130 prostora na atraktivnim lokacijama u 20-ak gradova, a uspješnost natječaja iznad 70 posto i 70 milijuna kuna vrijednosti sklopljenih ugovora u prošloj godini potvrdili su komercijalni i zakupni potencijal poslovnih prostora u vlasništvu RH.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari