vrkić se okreće kaubojcima

Radić preuzeo vlast u Osijeku pa održao prvi sastanak s trećim najbogatijim čovjekom u Rusiji

Davor Javorovic/PIXSELL

Ivan Radić od danas je i službeno novi gradonačelnik Osijeka, a primopredaju funkcije obavio je s Ivanom Vrkićem koji je Osijekom vladao proteklih osam godina

Ivan Radić kao gradonačelnik te Dragan Vulin i Jasenka Crnković kao zamjenici gradonačelnika iz ruku Ivana Vrkića preuzeli su danas primopredajnu dokumentaciju s stanjem u gradskoj blagajni te drugim važnim podacima vezanima uz funkcioniranje grada.

>> On je novi osječki gradonačelnik! Tko je Ivan Radić?

Kako je sam rekao, Vrkić se sad okreće mirovini te gledanju kaubojskih filmova, a Radiću slijedi mukotrpan posao ne bi li ispunio sve ono što je obećao u svojoj kampanji.

“Jedva sam čekao da se pojavi netko mlad i ambiciozan i nastavi raditi sve što je dobro i još bolje”, rekao je Vrkić.

Novi gradonačelnik se zahvalio svom prethodniku i istaknuo kako će rado popiti kavu s svim živućim gradonačelnicima i prihvatiti sve korisne savjete koje mu mogu dati.

>> Radić u Gradskom vijeću u komotnoj poziciji

Pročelnici u Gradu su dobili i prvi radni zadatak pa tako do ponedjeljka moraju ispuniti upitnik o stanju projekata u svom resoru, a nakon toga će se i obaviti razgovori s svakim od njih.

Nakon same primopredaje Radić je odmah održao i prvi radni sastanak i to s predsjednikom Međunarodne streljačke organizacije Vladimirom Lisinom koji slovi i kao treći najbogatiji Rus na svijetu. Lisin je u Osijek stigao u sklopu Europskog prvenstva u streljaštvu koje se proteklih dana održava na streljani Pampas. No, Lisin se tijekom konferencije spomenuo i kao potencijalni ulagač u gradu Osijeku.

>> Radić: “”Neće biti tzv. sječe glava u gradskim poduzećima””

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari