nejasna situacija

Od sutra ponovo naplata parkinga u Osijeku?

SiB.hr

Grad je jučer donio odluku kojom predlaže Elektromodulu da ne naplaćuje parkiranje do 4. svibnja. No dogradonačelnik Piložota naglašava da je to samo prijedlog i preporuka Stožera, a na koncesionaru je hoće li ju uvažiti

Nacionalni Stožer civilne zaštite produžio je posebne mjere zbog koronavirusa na još dva tjedna, odnosno do 4. svibnja. Samim time je i osječki gradski Stožer donio preporuku da se parkiranje u gradu ne naplaćuje do 4. svibnja.

No hoće li se to i ostvariti, ovisi o koncesionaru tvrtki Elektromodul. Oni su naime na svojim službenim web stranicama, nakon jedne poprilično neobične obavijesti, stavili novu u kojoj obavještavaju svoje korisnike kako ne rade do 22. travnja.

Grad je jučer donio  odluku kojom predlaže Elektromodulu da ne naplaćuje parkiranje do 4. svibnja. No dogradonačelnik Piložota naglašava da je to samo prijedlog i preporuka Stožera, a na koncesionaru je hoće li ju uvažiti.

“Još jednom naglašavam da je ovdje riječ o prijedlogu odnosno preporuci Stožera. U skladu s time, koncesionar prema Ugovoru o koncesiji ima pravo ne uvažiti našu preporuku te započeti s naplatom parkiranja od srijede 22. travnja”, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota na društvenim mrežama.

Situacija je tako opet nejasna kao i kod donošenja prve odluke. Ako se iz Elektromodula ne očitaju ranije, morat ćemo se pričekat do sutra da vidimo hoće li se parkiranje plaćati ili ostaje besplatno do 4. svibnja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari