Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Red Bull, FINA, Infobip, ENEA…

Pixabay

U ovotjednim oglasima, između ostalih, pronađite raznolike poslovne mogućnosti za programere, softverske arhitekte, tehničke pisce i dizajnere proizvoda

Na početku ovoga tjedna donosimo vam relevantne aktualne oglase s burze za različita zanimanja na području Osječko-baranjske županije, uz istaknute prilike za rad u IT sektoru i pojedine studentske poslove.

Tako FINA do četvrtka traži front-end programera (m/ž) s mjestom rada Osijek. Dok je prethodno radno iskustvo samo prednost, a ne i uvjet zaposlenja, od kandidata se očekuje poznavanje engleskoga jezika i osnovnih tehnoloških alata, završena viša stručna sprema te posjedovanje osobina poput kritičkog razmišljanja, sklonosti timskom radu, kolegijalnosti, usmjerenosti prema detaljima i rezultatima, spremnosti na kontinuirano učenje i samostalnoga rješavanja problema. S druge strane, poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme (nakon odrađenog probnog roka), financijske nagrade kao što su božićnica, uskrsnica i dar za dijete te redovite sistematske preglede.

Softverskog arhitekta (m/ž) do 7. studenoga zapošljava ENEA Software d.o.o. u Osijeku koji će trebati posjedovati diplomu iz računarstva, softverskog inženjerstva ili srodnog područja, izvrsne komunikacijske sposobnosti, želju za timskim radom, tehničke, analitičke i prezentacijske vještine te osobine poput prilagodljivosti i volje za stalnim učenjem. Takvome će djelatniku poslodavac omogućiti konkurentnu plaću, brojne zdravstvene pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme, priliku za profesionalnim razvojem te rad na projektima koji oblikuju budućnost telekomunikacija.

Ovih dana imate priliku postati i studentski trgovac (m/ž) u Red Bullu kojemu će glavne zadaće biti dostizanje novih potrošača, povećanje prodaje i upravljanje poslom u dodijeljenome gradu, odnosno u Osijeku. Za uspješno obavljanje navedenoga posla potrebne su izvrsne komunikacijske vještine, energičnost, sposobnost povezivanja s različitim osobama u različitim prilikama, poznavanje studentskoga života, kreativni način razmišljanja, poduzetnički duh, prilagodljivost radnom vremenu, dobra organizacija s obzirom na istovremeni rad i studiranje, povezanost s raznim utjecajnim skupinama i pojedincima u kampusu te predanost brendu i Red Bull proizvodima.

Osječka tvrtka IBM iX u potrazi je za MarTech arhitektom rješenja (m/ž) koji će, osim posjedovanja diplome prvostupnika informatike, marketinga ili srodnog područja, uistinu morati biti stručan u svojemu poslu, poznavati pojedine programske i engleski jezik (znanje je njemačkoga jezika prednost), moći primijeniti ključne savjetodavne tehnike te imati minimalno pet godina prijašnjeg radnog iskustva. U drugu ruku, poslodavac će mu osigurati brojne prilike za osobni i profesionalni razvoj, ravnotežu između privatnog i poslovnog života, podršku fizičkom i mentalnom zdravlju te razne druge pogodnosti.

Tvrtka Enea AB traži tehničkoga pisca (m/ž), točnije pisca tehničke dokumentacije koji će, između ostaloga, u kompaniji biti zadužen za isporuku visokokvalitetne dokumentacije kao što su korisnički priručnici, vodiči za instalaciju i rješavanje problema te napomene o pojedinom izdanju. Uvjeti su njegova zaposlenja posjedovanje odgovarajuće diplome i tehničkih vještina pisanja, razumijevanje ciljane publike i prilagođavanje sadržaja njoj, sposobnost logičnog, jasnog i organiziranog strukturiranja dokumenata, poznavanje programskih jezika i uobičajenih IT tema poput računalstva u oblaku, operativnih sustava, baza podataka i razvoja softvera te posjedovanje istraživačkih, analitičkih i komunikacijskih vještina, s naglaskom na visoku motiviranost i želju za timskim radom.

Tehničkog poslovnog analitičara (m/ž) zapošljava već spomenuta tvrtka IBM iX, nudeći mu također navedene pogodnosti, ali pod uvjetom završenoga fakulteta vezanog uz marketing ili poslovnu informatiku, prethodnog iskustva s metodama analize poslovnih procesa, tehničkih procjena, dizajna rješenja i razvoja planova, poznavanja barem jednog uobičajenog rješenja automatizacije marketinga i engleskoga jezika te posjedovanja osobina poput usmjerenosti prema rezultatima, kreativnosti, prezentnosti, sklonosti timskom radu i komunikacije.

Kompanija Infobip u potrazi je za voditeljem sigurnosnog inženjeringa (m/ž), osiguravajući mu profesionalni rast, sjajne klijente, konkurentnu plaću i team buildinge. S druge strane, od budućega se djelatnika očekuju relevantni certifikati, prijašnje radno iskustvo, poznavanje engleskoga jezika, sveučilišno obrazovanje iz područja informacijske tehnologije, izvrsne usmene i pismene komunikacijske vještine te iznimne sposobnosti strateškog, konceptualnog, analitičkog i lateralnog razmišljanja, s dokazanom stručnošću u uspješnom vođenju i utjecaju na inicijative organizacijskih promjena.

Ista kompanija traži i višega dizajnera proizvoda (m/ž) koji bi, uz nekoliko godina iskustva u projektiranju i isporuci softvera, trebao posjedovati izvrsne vještine vizualnog dizajniranja kombinirane s detaljnim razumijevanjem principa interakcije između čovjeka i računala, pragmatičan pristup što jednostavnijem i bržem rješavanju složenih problema, snažne komunikacijske sposobnosti te duboko suosjećanje usmjereno prema klijentima, s naglaskom na sposobnost utjecaja i učinkovite suradnje s međufunkcionalnim timovima te pružanje iterativnih dizajna s kontinuiranim povratnim informacijama.

Svi su navedeni oglasi dostupni na stranicama Posao.hr, MojPosao i LinkedIn.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest