uskoro detalji

Radić: “Zatvoreni bazen gradit ćemo iza dvorane Gradski vrt”

Pexels

Radić je istaknuo kako će svi detalji biti poznati za nekoliko mjeseci

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić gostovao je danas u emisiji Radio Osijeka “Osijek uživo” u kojoj je govorio o aktualnosti na području grada.

Između ostalog dotaknuo se radova Vodovoda za koje istaknuo kako napreduju željenom dinamikom, kao i radovima GPP na modernizaciji tramvajske mreže. Istaknuo je kako je aktualna gradska vlast prva koja je iskostili mogućnost reklamacije izvedenih radova već u tijeku samih radova pa će se sanacija u Županijskoj ulici izvesti na trošak izvođača.

Odgovarao je on i na pitanja građana, a jedno od njih glasilo je kad će Osijek graditi zatvoreni bazen.

“Imamo planove i vjerujem da ćemo uskoro izaći s rokovima i sa svime. Radimo na tome i pripremamo dokumentaciju”, rekao je Radić.

Otkrio je on i potencijalnu lokaciju novog bazena iza dvorane Gradski vrt gdje po generalnom urbanističkom planu postoji parcela za njegovu gradnju.

“Gledamo financijsku konstrukciju i sve ostalo. Bazen je svakako nešto što nam fali i ako smo metropola Slavonije i Baranje onda nam to treba. Mi ćemo u to ići, a detalje ćemo kroz par mjeseci predstaviti”, zaključio je Radić.

Radić se pohvalio i novim vrtićima koji su izgrađeni i koji će biti završeni pa će se tako graditi vrtić na lijevoj obali kao i u Retfali.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest