Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Traže se developeri i modni stilisti, a zapošljavaju i Jabil i KFC

Željko Lukunić/PIXSELL

I ovoga su tjedna na području Osijeka i okolice traženi stručnjaci različitih profila, od menadžera i programera, preko stilista i savjetnika, uz mogućnost rada na daljinu ili u modernim radnim okruženjima

Ovoga vam ponedjeljka iznova donosimo zanimljive aktualne oglase s burze za različita zanimanja na području Osječko-baranjske županije. U pitanju su raznoliki poslovi od kojih se neki mogu raditi od kuće, a neki na lokaciji poslodavca, ali u inovativnim, suvremenim i dinamičnim okruženjima.

Tako nedavno otvorena tvrtka Jabil zapošljava operativnog projektnog menadžera, pod uvjetom stečene diplome vezane uz to područje, poznavanja operativnih politika te financijskih i organizacijskih procedura, minimalnog dvogodišnjeg prethodnog radnog iskustva u proizvodnom okruženju i korisničkom sučelju, posjedovanja komunikacijskih i konzultativnih vještina te poznavanja osnovnih metoda rada na računalu.

U potrazi je za FRONTEND developerom (m/ž) do 10. studenoga tvrtka BEYONDI d.o.o. za marketing, dizajn i usluge, nudeći rad na neodređeno te u punom radnom vremenu i u isključivo jutarnjoj smjeni. Djelatnik može imati završenu samo četverogodišnju srednju školu, ali mora posjedovati jednogodišnje radno iskustvo, vještine rada u određenim programskim jezicima, široku paletu znanja o tehnologiji, komunikativnost i fleksibilnost u rješavanju radnih zadataka.

Tvrtka Europa92 do idućega četvrtka ponovno traži višega prodavača, odnosno stilista (m/ž), osiguravajući mu početnu plaću u neto iznosu od 900 eura, mjesečne varijabilne stimulacije, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, poklone za Dan žena i Dan muškaraca, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme, profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, 40 % popusta na svoje modne brendove te sudjelovanje u MultiSport programu. Uvjeti su dobivanja navedenoga posla minimalno srednjoškolsko obrazovanje, jednogodišnje prodajno iskustvo, poznavanje modnog asortimana, posjedovanje vještina poput prilagodljivosti i komunikativnosti te spremnost na svakodnevno usavršavanje i prenošenje znanja.

Prelazimo na zanimanje vezano uz hranu budući da je Mplus Croatia do idućeg utorka u potrazi za savjetnikom za dodatke prehrani (m/ž) koji bi radio od kuće, informirajući korisnike o proizvodima i održavajući kvalitetne odnose s njima te obavljajući popratne administrativne poslove. Dok se od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i interakcijske vještine, poznavanje rada na računalu, ljubaznost, sklonost timskom radu, spremnost na usvajanje novih znanja te visoka motiviranost u postizanju rezultata i prodajnih ciljeva, poslodavac omogućuje mjesečne bonuse uz konkurentna fiksna primanja, ugovor o radu na puno radno vrijeme, rad preko studentskog ugovora te mogućnost obavljanja posla u modernom uredu u Zagrebu.

Administratora virtualizacijskih platformi (m/ž) do idućega ponedjeljka traži Erste & Steiermärkische Bank d.d. u Zagrebu, Bjelovaru i Rijeci, dok Slavonci i Baranjci posao mogu odrađivati online. Ako ste proaktivni, otvoreni, organizirani i komunikativni, ako se dobro služite engleskim jezikom te ako izvrsno poznajete pojedine tehnološke alate i minimalno jedan skriptni jezik, prijavite se na spomenuti oglas jer vam poslodavac nudi ravnotežu privatnog i poslovnog života, društveno odgovorno okruženje, osobnog mentora i brojne financijske pogodnosti.

Tvrtka Poslovno Informatički Sistemi d.o.o. zapošljava konzultanta u odjelu aplikativnih rješenja (m/ž) do subote, osiguravajući mu također rad od kuće, stalni radni odnos, fleksibilno radno vrijeme te početnu bruto plaću u rasponu od 1350 do 2250 eura, ovisno o prethodnom iskustvu. U drugu ruku, djelatnik treba poznavati engleski jezik i određene računalne sustave te posjedovati vozačku dozvolu B kategorije i osobine poput komunikativnosti, dobronamjernosti i marljivosti. Prijašnje je radno iskustvo prednost, ali ne i uvjet zaposlenja.

Do četvrtka je u potrazi za stručnim suradnikom u odjelu ljekarničke telefonske prodaje, odnosno farmaceutskim tehničarom (m/ž) kompanija MEDIKA d.d. za trgovinu lijekovima i sanitetskim materijalom. Odgovornosti će se novoga zaposlenika temeljiti na zaprimanju narudžbi i izradi ponuda, poznavanju asortimana i praćenju novosti, kontaktiranju kupaca te prikupljanju i obradi podataka. Kako kandidat treba znati raditi na računalu, imati završenu farmaceutsku srednju stručnu spremu te posjedovati karakteristike kao što su sklonost timskom radu, odgovornost u svakodnevnom obavljanju posla i komunikacija, tako mu poslodavac omogućuje novčanu naknadu za hranu i prijevoz, nagradu za radne rezultate, božićnicu, uskrsnicu i dar za dijete, program sportskih pogodnosti, plaćeni sistematski pregled svake dvije godine, rad u stabilnim uvjetima te profesionalno mentorsko usavršavanje.

U konačnici, još se danas možete prijaviti na posao prodajnog predstavnika (m/ž) u tvrtki GRAWE Hrvatska d.o.o. Riječ je o zanimanju koje je moguće obavljati ne samo u Osijeku, nego i u Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Županji, Našicama, Novoj Gradiški i Požegi, pod uvjetom posjedovanja vozačke dozvole B kategorije, prethodnog prodajnog iskustva, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, usmjerenosti prema rezultatima te znanja vezanih uz rad na računalu. S druge strane, navedeni poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stabilna primanja, fleksibilno radno vrijeme, redovne nagrade, korporativna volontiranja, team buildinge, božićnicu, osobnog mentora i poklon dobrodošlice.

Podsjetimo i na to kako se još uvijek, točnije do srijede traži djelatnik u KFC-u (m/ž) s mjestom rada Osijek. Uz neto plaću u iznosu od 1100 eura, poslodavac je spreman djelatniku također dati ugovor na neodređeno vrijeme, dva slobodna dana tjedno, fleksibilno radno vrijeme, otvorenu priliku za daljnji razvoj, praktični i online trening, besplatnu internetsku platformu za učenje stranih jezika, iskusan i jedinstveni tim na koji se uvijek može osloniti te popust karticu za zaposlenike.

Svi su spomenuti oglasi dostupni na stranicama LinkedIn, Burza rada, MojPosao.hr i Posao.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest