osijek

Pijan u Ružinoj ulici udario parkirani teretni automobil i pobjegao. Dobio tri kazne

Google Maps

Ukupno izrečene novčane kazne su u iznosu 3.730 eura

Osječko-baranjska policija izvještava kako je u utorak u Ružinoj ulici u Osijeku u 18,33 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, kada se 25-godišnji vozač teretnog automobila nepropisno kretao kolnikom i udario u parkirani teretni automobil.

“Vozač je nakon prometne nesreće pobjegao s mjesta događaja, pa je naknadno pronađen. Utvrđeno je da je imao 2,25 promila alkohola u krvi, zbog čega je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja”, piše policija i dodaj da je za izazivanje prometne nesreća predviđena je novčana kazna u fiksnom iznosu od 160 eura.

A za prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola predviđena je novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora od 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju 12 mjeseci i 6 bodova.

Nije tu kraj kaznama. Za prekršaj bijega s mjesta događaja prometne nesreća s materijalnom štetom predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 920 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju 6 mjeseci i 3 boda.

Ukupno izrečene novčane kazne su u iznosu 3.730 eura.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest