priveden 49-godišnjak

Policija uhitila muškarca koji je zapalio skupocjeni Audi u Osijeku

Davor Javorović/PIXSELL

Temeljem naloga suda jučer je obavljena pretraga njegova doma, tijekom koje su policijski službenici pronašli i uz potvrdu oduzeli predmete koji potječu iz opisanog kaznenog djela

Policija je objavila da su uhitili muškarca koji je u noći 1. listopada zapalio Audi Q7 parkrian u Stepinčevoj ulici u Osijeku. Prije je iz njega ukrao veću količinu novaca.

“Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je 49-godišnjak počinio kaznena djela krađe i teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti” piše policija i dodaje da osumnjičeni će danas biti predan pritvorskom nadzorniku uz odgovarajuću prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Policija ga sumnjiči ga da je u noći 1. listopada prišao Audiju Q7, koji je bio parkiran u Stepinčevoj ulici u Osijeku, iz kojega je otuđio veću svotu novca, nakon čega je u namjeri prikrivanja tragova, zapalio automobil, koji je u potpunosti izgorio.

Temeljem naloga suda jučer je obavljena pretraga njegova doma, tijekom koje su policijski službenici pronašli i uz potvrdu oduzeli predmete koji potječu iz opisanog kaznenog djela, stoji u izvješću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest