osijek

Policija 21-godišnjaku trajno oduzela automobil, a njega poslali u zatvor

Mirela Belaj/SiB.hr

Zbog prometnih prekršaja i bijega policiji presuđen je na novčanu kaznu u iznosu od 920 eura i kaznu zatvora u trajanju od 30 dana te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjesec, a automobil mu je trajno oduzet

U Osijeku je jučer u 10 sati uhićen 21-godišnjak zbog izbjegavanja prekršajne odgovornosti, započinje izvješće osječko-baranjska policija.

Naime, 2. listopada u 11,40 sati u Osijeku, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, a prethodno se nije zaustavio na znak policijskih službenika nego se odvezao u dvorište svoje obiteljske kuće, nakon čega je pobjegao u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici Postaje prometne policije Osijek pronašli su ga jučer u Osijeku i priveli na Prekršajni odjel Općinskog suda u Osijeku.

Zbog prometnih prekršaja i bijega policiji presuđen je na novčanu kaznu u iznosu od 920 eura i kaznu zatvora u trajanju od 30 dana te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 12 mjesec, a automobil mu je trajno oduzet.

Vozač je predan u Zatvor u Osijeku, zaključuje izvješće policija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest