Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Od modnih asistenata, preko programera, do voditelja prodaje

Pixabay

Iskoristite priliku i prijavite se na jedan od ovih poslova te uživajte u pogodnostima koje nudi kako rad iz udobnosti vlastitog doma, tako i rad u tvrtkama s mogućnošću profesionalnog razvoja i stabilnih primanja

U Osijeku i okolici nudi se sve više zanimljivih i dobro plaćenih poslova, a mi vam donosimo trenutno aktualne oglase s burze za različita zanimanja na području Osječko-baranjske županije koja uglavnom možete raditi za računalom od kuće.

Ipak, prije svega, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku do 28. listopada zapošljava mlađeg istraživača (m/ž) na FERIT-u za rad na projektu “Animalna proizvodnja nove generacije”. Novi će djelatnik raditi na određeno i u punom radnom vremenu, pod uvjetom završenoga fakulteta (prethodno radno iskustvo nije važno), i to do 19 mjeseci, odnosno sve dok ne bude završilo financiranje projekta.

Do 10. listopada Studenac u cijeloj Hrvatskoj traži specijaliste novih otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž). Od kandidata se zahtijeva spremnost na višednevni terenski rad po cijeloj Lijepoj Našoj, osnovno poznavanje MS Office alata, razumijevanje prodajnih procesa, vješto upravljanje vremenom i prioritetima. visoka razina organizacijskih sposobnosti te dobro razvijene komunikacijske vještine. S druge strane, poslodavac im nudi podršku od strane kolega i voditelja, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, kontinuirani razvoj kompetencija kroz edukacije te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije.

U potrazi je do nedjelje za voditeljem ekspanzije maloprodaje (m/ž) Polleo Adria. Zaposlenici će u navedenom regionalnom lideru u fitness industriji dobiti priliku raditi u Hrvatskoj, Austriji ili Sloveniji, i to ako posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, izvrsnu radnu etiku, visoku razinu ambicioznosti, spremnost na prekovremeni rad i osobine vođe tima te ako poznaju rad s MS Office alatima, kao i engleski i njemački jezik. U drugu ruku, bit će zaduženi za vođenje raznih projekata, uobičajeni rad u poslovnicama i detaljno vođenje troškova tvrtke.

Stručnoga suradnika u Odjelu ljekarničke telefonske prodaje, odnosno farmaceutskoga tehničara (m/ž) do 17. listopada traži Medika u Osijeku i Rijeci, osiguravajući mu novčanu naknadu za topli obrok, prijevoz i preporuku kandidata, nagrade za radne rezultate, božićnice, uskrsnice, darove za dijete, plaćeni sistematski pregled svake dvije godine, program sportskih pogodnosti, stabilnost koju osigurava dugogodišnja liderska pozicija te stručno usavršavanje uz mentora. Ipak, uvjeti su zaposlenja završena srednja sprema farmaceutske struke, poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine, sklonost timskom radu i odgovornost u svakodnevnom obavljanju posla, dok je prethodno radno iskustvo poželjno, ali ne i najvažnije.

Tvrtka Dekra do petka u cijeloj Hrvatskoj zapošljava voditelja prodaje i tehničke podrške (m/ž) sa završenim fakultetom, velikim interesom za automobilsku industriju, prethodnim radnim iskustvom, poznavanjem engleskoga jezika i MS Office alata, vozačkom dozvolom B kategorije te izvrsnim komunikacijskim, organizacijskim i prezentacijskim vještinama. Poslodavac, s druge strane, nudi mogućnost rada iz kućnog ureda, priliku da postanete dijelom međunarodno rastuće tvrtke i profesionalno se razvijete, snažnu organizacijsku podršku, službeni automobil, privatnu medicinsku njegu i međunarodno obučavanje.

Do danas Transcom WorldWide traži modnoga asistenta (m/ž) za online rad na talijanskom jeziku, pod uvjetom obveznog rada iz Hrvatske, osnovnog poznavanja rada na računalu, naprednog poznavanja talijanskoga jezika u govoru i pismu te posjedovanja vještina poput sposobnosti timskoga rada, empatije, motivacije, pouzdanosti i ozbiljnosti. Kako bi ga dodatno potaknuo na podnošenje prijave za posao, poslodavac kandidatu osigurava motivirajuća primanja, naknadu za rad od kuće ili plaćene putne troškove, fleksibilno radno vrijeme idealno za roditelje i studente, mladenačko, dinamično, zdravo i poticajno radno okruženje, team buildinge, zabave i domjenke te financijske bonuse za preporuke novih djelatnika.

U potrazi je za backend programerom (m/ž) do petka Zagrebačka banka u Osijeku, Zagrebu, Varaždinu i Splitu, tražeći kod budućih djelatnika još i iskustvo rada u razvoju aplikacija te u određenim tipovima tehnologija, dok prijašnje radno iskustvo nije presudno. U drugu ruku, budući će djelatnik uživati brojne pogodnosti kao što su različite edukacije, klizno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i razvoja, timski rad, ravnoteža između privatnog i poslovnog života te networking.

U konačnici, do idućega ponedjeljka imate se priliku prijaviti na radno mjesto modnoga konzultanta (m/ž) u tvrtki C.R.T.F. Moda te mjestima rada Osijek, Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar i Split. Od poslodavca pak možete očekivati bonuse za ostvarene rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz zanimljive igrice, mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a, božićnicu te mnogo osmijeha i timskih druženja. Ako volite modu i komunikaciju s ljudima, a pritom ste još i ambiciozni, skloni timskom radu, usmjereni prema ostvarivanju pozitivnih poslovnih rezultata te posjedujete određeno radno iskustvo u modnoj industriji, navedeno je zanimanje za vas.

Svi su spomenuti oglasi dostupni na stranicama Burza radaMojPosao.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest