Opasna sredstva

Prilikom izvođenja radova pronašao metke i dvije automatske puške

Sanjin Strukić/PIXSELL (Ilustracija)

Policija poziva sve one koji imaju nepropisno oružje ili eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija prijave policiji

Djelatnik pravne osobe, 37-godišnjak, jučer je između Šećerane i Branjina Vrha oko 11,45 sati prilikom izvođenja radova pronašao 42 metka kalibra 7,62×39 milimetara, tri spremnika za automatske puške i dvije automatske puške.

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu osigurao je oružje i streljivo s mjesta događaja.

Važno je napomenuti kako su pronađene puške i streljivo izuzetno opasni ne samo zbog svoje namjene, već i zbog starosti. Stoga još jednom pozivamo građane da se uključe u akciju ”Manje oružja, manje tragedija”.

Policija poziva sve one koji imaju nepropisno oružje ili eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija prijave policiji. Ne donosite takve predmete u policijske postaje kako ne bi došlo do nesreća. O namjeri predaje obavijestite ih na broj 192 ili se obratite najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati svoje stručne službenike u civilu koji će sigurno preuzeti opasna sredstva.

Dragovoljna je predaja oružja neograničena, a dodatne informacije možete dobiti putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest