S više od 83 tisuće eura

Osječko-baranjska županija nagradila 684 učenika i 78 mentora za izvrsnost u školstvu

OBŽ

Pročelnica Glavaš Kul naglasila je pak važnost prepoznavanja i podrške marljivim učenicima i mentorima, dodavši da se nagrade dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupno je izdvojeno 83.749,10 eura za ovu svrhu

Osječko-baranjska županija i ove je godine nagradila 684 učenika i 78 mentora za njihove uspjehe u školskoj 2023./2024. godini. Svečana dodjela nagrada održana je danas u Gospodarskom centru OBŽ-a.

Tamo su uspješnim učenicima i mentorima čestitali obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić, zamjenik župana Josip Miletić, predsjednica Skupštine OBŽ Ivana Bagarić, saborska zastupnica Nataša Tramišak, pročelnica UO za obrazovanje i mlade OBŽ Miranda Glavaš Kul te ostali uvaženi gosti.

”Čestitam svim nagrađenim učenicima i mentorima na trudu i predanosti. Mladi su naša budućnost i temelj svake zajednice. Ulagat ćemo i dalje u obrazovanje, osiguravajući potrebnu infrastrukturu i uvjete za što bolje školovanje”, istaknuo je Lukić.

Pročelnica Glavaš Kul naglasila je pak važnost prepoznavanja i podrške marljivim učenicima i mentorima, dodavši da se nagrade dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupno je izdvojeno 83.749,10 eura za ovu svrhu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest