Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Postanite dispečer, pletač, osobni asistent ili djelatnik u skloništu za životinje

Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga vam tjedna donosimo raznoliku ponudu poslova na području Osijeka i okolice koje možete obavljati gotovo bez ikakvog radnog iskustva

S jesenskim danima stiže i brojnija ponuda novih poslova u Osijeku i okolici, stoga vam i ovoga ponedjeljka donosimo aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije koji su i ovoga tjedna uistinu raznoliki.

Prije svega, SOS Dječje selo Hrvatska do petka traži SOS tetu (m/ž) za rad u Ladimirevcima, i to pružajući podršku SOS mami unutar SOS obitelji osam sati dnevno ili ju pak cjelodnevno mijenjajući tijekom njezine odsutnosti, odnosno tijekom korištenja godišnjeg odmora ili bolovanja. Uvjeti su zaposlenja završena srednja škola, spremnost na prilagodbu različitom radnom vremenu te osobine poput pouzdanosti, tolerantnosti, organiziranosti, odgovornosti, motiviranosti za rad s djecom i izražene komunikativnosti.

Do istoga se dana zapošljava i voditelj prodajnog programa lijekova (m/ž) u tvrtki Sanol H d.o.o., i to u cijeloj Hrvatskoj te na neodređeno. Od potrebnih znanja, sposobnosti i vještina, od kandidata se zahtijevaju obvezno iskustvo u terenskoj prodaji, završeno farmaceutsko, veterinarsko ili medicinsko obrazovanje (to je prednost, ali nije uvjet zaposlenja), posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, poznavanje rada na računalu i engleskoga jezika te karakteristike kao što su dinamičnost, samoinicijativnost, komunikativnost i pouzdanost.

Tvrtka Szallas Group Zrt. do subote je u potrazi za voditeljem nabave (m/ž) također na području cijele Hrvatske, a spremna ga je zaposliti za stalno. Čini se kako je navedeno radno mjesto ispunjeno brojnim aktivnostima budući da će novi djelatnik u njegovim okvirima, između ostaloga, biti zadužen za suradnju između inozemnih partnera i izgradnju odnosa s novima, vođenje troškova, praćenje tržišnih trendova u određenim zemljama, marketinšku komunikaciju, organizaciju medijskih kampanja i vođenje internetske stranice.

U Vinkovcima se pak traži dispečer u cestovnom prometu (m/ž) koji može dobiti mogućnost stalnog zaposlenja, ali i početnu plaću u iznosu od tisuću eura neto (uz moguće bonuse, ovisno o radnom učinku), plaćenu obuku, rad u smjenama od osam do 18 sati te čak i osiguran smještaj. S druge strane, od kandidata se zahtijevaju poznavanje engleskoga jezika u govoru i pismu i rada na računalu, radno iskustvo na sličnim poslovima koje je prednost te osobine poput fleksibilnosti, spremnosti na timski rad, komunikativnosti i upućenosti u procedure sektora logistike. Više je informacija o navedenome poslu i načinima prijave na njega dostupno ovdje.

Do petka VELVET. IT obrt za računalno programiranje zapošljava deset pletača (m/ž) u Belom Manastiru na određeno i puno radno vrijeme, i to u dvjema smjenama, uključujući rad vikendom i praznikom. Smještaj je zajednički, bruto plaća iznosi 840 eura, a radno iskustvo nije važno, već su dovoljni završeni niži razredi osnovne škole.

U potrazi je do iduće srijede za osobnim asistentom za osobe s invaliditetom (m/ž) Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” kojega je spremna zaposliti na određeno i u punom radnom vremenu u Osijeku. Ni za odrađivanje spomenutoga posla radno iskustvo nije uvjet, a od razine obrazovanja dovoljna je završena četverogodišnja srednja škola. Novi će djelatnik tako biti zadužen za pomaganje osobama s invaliditetom, uključujući odijevanje, izlazak u šetnju i slične aktivnosti, pri čemu će mu poslodavac davati plaću u iznosu od 900 eura bez prijevoza.

Ako ste diplomirani kineziolog (m/ž), do četvrtka se možete prijaviti na oglas za posao koji je objavio KOREKTIV STUDIO, obrt za masažu i poduke. U njemu stoji kako se traži osoba koja ima želju za napredovanjem te stjecanjem novih znanja i vještina u struci. U drugu ruku, za obavljanje spomenutoga posla koji uključuje individualni i grupni rad s djecom s posturalnim problemima te vođenje grupnih rekreativnih programa za djecu i odrasle potrebno je posjedovati karakteristike kao što su samostalnost i sklonost timskom radu.

Sve do kraja mjeseca Udruga Farmica zapošljava djelatnika u skloništu za životinje (m/ž) u Breziku Našičkom, i to na određeno, puno radno vrijeme i u dvjema smjenama. Prethodno se radno iskustvo ne uzima u obzir, ali budući će djelatnik biti zadužen za pružanje različitih usluga skrbi poput skrbi o psima, mačkama i domaćim životinjama, veterinarske njege, udomljavanja, oglašavanja, socijalizacije pasa te za čišćenje nastambi i hranjenje pasa i domaćih životinja.

Svi su spomenuti oglasi dostupni na stranicama Posao.hr, Mojposao.hr, Jooble i Burza rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest