Veliki požar

Vlasnik tvrtke koja je gorjela od šoka završio u bolnici: “Izgorjelo je 18-19 skladišta”

Davor Javorović/PIXSELL

Sumnja u to kako je do požara došlo zbog pogreške u instalacijama, ali ništa se ne može sa sigurnošću potvrditi dok policija ne završi očevid

Noćas je izbio veliki požar u tvrtki smještenoj uz osječku južnu obilaznicu kojega je gasilo gotovo 80 vatrogasaca s više od 20 vozila. Službeno doznajemo kako je izgorjelo nešto manje od 20 skladišta poslovnih subjekata, a uzrok vatrene buktinje koja je, srećom, stavljena pod kontrolu, još uvijek nije poznat.

O svemu smo porazgovarali s vlasnikom skladišta Marijanom Garacom koji nam je istaknuo kako je, prije svega, riječ o tvrtki u koju je godinama ulagano mnogo truda.

”Drago mi je da nitko nije stradao, ali mi je žao partnera koji su mi tu već 15-ak godina. Obiteljska je tvrtka te cijeli život živimo od nje i stvaramo svoj posao, pa mi te suradnje iznimno znače. U svakom slučaju, prostor je osiguran i požar je ugašen”, rekao je Garac za SiB.hr.

Poduzetnik se trenutno nalazi u bolnici na intenzivnoj njezi u kojoj je, tvrdi, završio od šoka. Također, sumnja u to kako je do požara došlo zbog pogreške u instalacijama, ali ništa se ne može sa sigurnošću potvrditi dok policija ne završi očevid.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest