Nova borba s plamenom

Veliki požar ugašen nakon napornih sati, dva vatrogasca letila uslijed eksplozije

Čitatelj

Uzrok požara još nije poznat, a policija će obaviti očevid, rekao je zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin

Nije baš lijepo nedjeljno jutro. Još jedan požar. Gorila su skladišta s više poslovnih subjekata. Nitko nije ozlijeđen, a šteta je velika jer su skladišta u potpunosti izgorjela.

Relativno brzo je požar stavljen pod kontrolu. Vodila se velika borba oko četiri ujutro da se požar ne proširi na benzinsku postaju.

Nije bilo veće ugroze za stanovništvo, a dim je išao prema nenaseljenom području. Požar se brzo širio zbog vjetra koji je puhao. Zabilježen je veliki broj ekspolozija plinskih boca i boca pod tlakom.

Skladište firme koja ima boce je obranjeno. Uzrok požara još nije poznat, a policija će obaviti očevid, rekao je zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.

”Vjetar je puhao osam metara u sekundi, što nam je otežavalo gašenje. Sudjelovao je veliki broj vatrogasaca. Dosta gust crn dim dizao se jer su gorile gume, a požar će još dugo trajati. Uslijed ekspolozije odbačena su dva vatrogasca, ali bez posljedica. Tijekom noći isključena je odmah struja i sklonjena su opasna vozila”, kazao je Goran Ivković, zapovjednik JVP Grada Osijeka.

Tijekom noći isključena je odmah struja i sklonjena su opasna vozila.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest