vatrena buktinja

Požar pod kontrolom, izgorjela su brojna skladišta

Davor Javorović/PIXSELL

Šteta je ogromna, a vatrogasci su požar stavili pod kontrolu

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin na svojoj Facebook stranici objavio je nekoliko videa požara kod benzinske postaje Petrol na južnoj osječkoj obilaznici i utvrdio kako je požar oko 9 sati stavljen pod nadzor i lokaliziran.

Informacije s terena govore kako vatrogasci još gase skladišta na istočnoj strani, a prema svemu sudeći šteta će biti ogromna budući se u tim prostorima nalazi nekoliko dostavnih službi, brojna skladišta materijala kao i druge vrste skladišta.

Srećom, sama benzinska postaja je obranjena i nema više opasnosti od požara iste, a zahvaljujući super brzoj reakciji vatrogasaca tako je spriječena veća havarija.

“U 3.06 dobili smo dojavu o požaru u skladištima. Više tvrtki je ovdje u najmu. U gašenju požara sudjelovalo je 78 vatrogasaca s 22 vozila. Prema prvim procjenama, šteta je dosta velika. Sva skladišta su stradala. Srećom, nitko nije ozlijeđen, niti jedan vatrogasac”, rekao je za HTV Dragan Vulin, zamjenik osječkog gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Osijeka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest