interventni radovi

Vodovod zbog hitnih radova zatvara tri prometnice u Osijeku

Borna Jakšić/PIXSELL

Radovi će se odvijati uz postavljenu privremenu regulaciju prometa, a svi sudionici se pozivaju na oprez

Gradska komunalna tvrtka Vodovod Osijek izvijestila je kako će od srijede, 11. rujna, izvoditi hitne radove na tri lokacije u gradu.

Tako će započet radove na hitnoj sanaciji kanalizacijskog kolektora u Našičkom naselju 21 d u Osijeku. Za potrebe izvođenja predmetnih radova, dio Našičkog naselja kod kućnog broja 21 d biti će zatvoren za promet motornih vozila. Završetak predmetnih radova predviđen je 13. rujna.

Također, započet će i radove na hitnoj sanaciji kanalizacijskog kolektora u Belomanastirskoj 32 u Osijeku. Za potrebe izvođenja predmetnih radova, dio Belomanastirske ulice kod kućnog broja 32 biti će zatvoren za promet motornih vozila. Završetak predmetnih radova također je predviđen za petak, 13. rujna.

Na kraju, krenut će i radovi na hitnoj sanaciji kanalizacijskog priključka u Ulici kralja Zvonimira neposredno pred križanje s ulicom Park kralja Petra Krešimira IV u Osijeku. Za potrebe izvođenja predmetnih radova, dio Ulice kralja Zvonimira ( od Stepinčeve do ulice Park kralja Petra Krešimira IV ) biti će zatvoren za promet motornih vozila. Završetak predmetnih radova predviđen također bi trebao biti do kraja radnoga tjedna, odnosno petka.

Tijekom radova nužan je oprez i poštivanje postavljene privremene regulacije prometa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest