Loše parkiranje

Ups! Parkirani automobil skoro završio na kupanju u Dravi

Facebook/Osijek_moj_grad

"Nisam mogao vjerovati svojim očima kada sam ugledao tako parkiran automobil. Izgledalo je kao da će svaki trenutak završiti u Dravi'', komentirao je jedan prolaznik

Promenada, omiljena gradska lokacija za šetnje uz Dravu, obično je mjesto opuštanja i rekreacije, ali jedna scena od jutros iznenadila je prolaznike, a – vjerujemo – najviše vlasnika automobila s fotografija.

Naime, očigledno je vozačica ili vozač automobila marke Kia, koji je svoje vozilo parkirao u “Rupi” kod Hotela Osijek, zaboravio podići ručnu kočnicu pa se auto lagano sam spustio na šetnicu, ometajući tako prolaznike i bicikliste. Dobro je da nije otišao dalje jer bi sada “ronio” u Dravi.

“Nisam mogao vjerovati svojim očima kada sam ugledao tako parkiran automobil. Izgledalo je kao da će svaki trenutak završiti u Dravi”, neuobičajenu je scenu za SiB.hr prokomentirao autor fotografija, inače vlasnik Facebook stranice Osijek, moj grad koja je fotografije i prva objavila.

Inače, ovakve scene u Osijeku nisu rijetkost. Kako je grad ravan, tako mnogi vozači nemaju naviku podići ručnu pri parkiranju pa onda kada se parkira na neprimjetnim nizbrdicama ili uzbrdicama dolazi do ovakvih problema.

Facebook/Osijek_moj_grad
Facebook/Osijek_moj_grad
Facebook/Osijek_moj_grad

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest