1,2 promila u krvi

Pijanoj 64-godišnjakinji policija oduzela vozačku na 12 sati

Grgo Jelavic/PIXSELL

Policija je 64-godišnjakinji izdala naredbu o određivanju mjere opreza te joj je na 12 sati privremeno oduzeta vozačka, čime je na to vrijeme isključena iz prometa, piše PU osječko-baranjska

U prometnoj nesreći s materijalnom štetom 26. kolovoza u 11,40 sati, koja se dogodila u Osijeku, sudjelovala je 64-godišnja vozačica osobnog automobila kojoj je utvrđena koncentracija od 1,20 promila, piše PU osječko-baranjska te u nastavku donosi više detalja.

Naime, do nesreće je došlo kada se, upravljajući kolnikom Podravske ulice iz smjera istoka prema zapadu, nije držala dovoljan razmak od parkiranog automobila, kojega je obilazila te je došlo do oštećenja na njezinom retrovizoru i retrovizoru automobila kojega je obilazila.

Vozačicu, koja se udaljila s mjesta događaja, pronašla je policija isti dan u 12,55 sati na adresi stanovanja. Alkotestom je utvrđeno da je upravljala osobnim automobilom s 1,20 promila alkohola u krvi.

Policija je 64-godišnjakinji izdala naredbu o određivanju mjere opreza te joj je na 12 sati privremeno oduzeta vozačka, čime je na to vrijeme isključena iz prometa.

Za počinjene prekršaje može se izreći novčana kazna do 3.070 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju do 15 mjeseci i do 7 negativnih prekršajnih bodova, zaključuje se u izvješću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest