do 6. prosinca

Vodovod Osijek najavljuje zatvaranje dijela Gundulićeve ulice i novu privremenu regulaciju

Google Msps

U sklopu Projekta Osijek 4 i uslijed radova na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici, promet na dionici od Rokove ulice do Dubrovačke ulice bit će privremeno reguliran

Iz Vodovoda Osijek obavještavaju vozače da zbog vremena potrebnog za dovršetak radova na raskrižju Kanižlićeve i Strossmayerove ulice u okviru projekta modernizacije tramvajske pruge (GPP d.o.o.), a u cilju održavanja maksimalne protočnosti prometa, početak privremene prometne regulacije u sklopu radova rekonstrukcije i izgradnje vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici, dionica od Rokove do Dubrovačke ulice pomiče se za 5 dana, odnosno na 26. kolovoza 2024. (ponedjeljak). Trajat će predvidivo do 06. prosinca 2024. (petak).

Spomenutu se dionicu zatvara za promet vozila osim stanarima, hitnim i komunalnim službama te dostavnim vozilima po posebnom režimu koji određuju izvođači radova, GRAVIA d.o.o. i OSIJEK-KOTEKS d.d.

Obilazni pravci:

U smjeru istok-zapad:

    Gundulićeva – Dubrovačka – Reisnerova – Kršnjavoga – Rokova – Gundulićeva ili Gundulićeva – Dubrovačka – Hebrangova – Rokova – Gundulićeva.

    U smjeru zapad-istok:

    Gundulićeva – Rokova – Hebrangova – Dubrovačka – Gundulićeva ili Gundulićeva – Rokova – Kršnjavoga – Reisnerova – Dubrovačka – Gundulićeva.

    Iz Vodovoda mole sve sudionike prometa da poštuju znakove privremene regulacije prometa i da ne parkiraju vozila u zoni gradilišta radi nesmetanog izvođenja radova.

    Povezani sadržaj
    Preporučeno
    Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
    Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest