Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju se marketinški stručnjaci, informatičari…

Ilustracija/Pixabay

Ovoga tjedna pregledajte nove oglase za poslove koji se nude u Osijeku i okolici

I u ovome vam tjednu predstavljamo nekoliko aktualnih oglasa s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije. U pitanju su raznovrsna zanimanja vezana uglavnom uz informatiku, ali i vatrogastvo te dostavljanje.

Prije svega, do 30. kolovoza tvrtka Spar Hrvatska d.o.o. traži višega stručnjaka za digitalni marketing (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Dok poslodavac nudi izvanredna primanja i sjajne karijerne mogućnosti, kao i fleksibilno radno vrijeme u dinamičnom okruženju, odgovornosti se djelatnika temelje na sudjelovanju u međunarodnim digitalnim projektima, vođenju raznih digitalnih kanala te kreiranju zanimljivog online sadržaja. Također, traženi su i četiri godine prethodnog radnog iskustva u digitalnom marketingu, poznavanje brojnih digitalnih alata te razvijene analitičke sposobnosti.

Do sljedećega petka možete se prijaviti i za posao provoditelja kraćeg STEM programa ranog učenja matematike (m/ž) pod vodstvom kompanije Profesor d.o.o. s mjestima rada Zagreb i Osijek. Traže se, stoga, edukatori koji će poticati i voditi djecu rane i predškolske dobi kroz čarobni svijet matematike i STEM-a, koordinirati upisne aktivnosti i biti glavna kontakt osoba za roditelje, surađivati sa stručnim osobljem vrtića po potrebi te brinuti o sigurnosti djece u prostorijama provođenja programa. Uz stimulativna primanja i osmosatno radno vrijeme, djelatnicima se omogućuje kreativno, poticajno, dinamično i ugodno radno okruženje ispunjeno smijehom i znatiželjom djece.

Udruga gluhih OBŽ-a do danas na određeno vrijeme zapošljava komunikacijskog posrednika (m/ž) u Josipovcu Punitovačkom, nudeći cjelokupnu naknadu za prijevoz. Ipak, od kandidata se traže završena četverogodišnja srednja škola te poznavanje hrvatskog znakovnog jezika budući da će isti pomagati u svladavanju nastavnog gradiva gluhoj učenici osmoga razreda OŠ Kozarac.

Serviser informatičke opreme (m/ž) do iduće subote tražen je u tvrtki Electus DGS d.o.o. s mjestima rada Osijek, Zagreb, Rijeka, Zadar i Split. Za obavljanje ovoga posla idealan ste kandidat ako posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, dobro poznajete Windows operativne sustave i standardne aplikacije, imate razvijene komunikacijske vještine te želite učiti i napredovati, neovisno o prethodnom radnom iskustvu. S druge strane, poslodavac osigurava bonuse na plaću, službeni automobil za potrebe rada na terenu, mobitel, laptop, tablet, fleksibilno radno vrijeme i motiviranu ekipu koja pokreće prijateljsku radnu atmosferu.

Do 20. kolovoza moguće je podnijeti prijavu Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži CARNet na radno mjesto suradnika u sektoru za umjetnu inteligenciju (m/ž) u Osijeku. Poslodavac je djelatnika spreman zaposliti na određeno i puno radno vrijeme, pri čemu njegovo prethodno radno iskustvo nije važno, već se od njega samo, između ostaloga, očekuju završeni fakultet, poznavanje rada u programskim jezicima i engleskoga jezika te osobine poput samostalnosti, organiziranosti, komunikativnosti i sklonosti timskom radu.

Ponovno Cor Fortium zapošljava i dostavljače, odnosno više vozača Ubera i Bolta (m/ž) u Osijeku, i to na puno i fleksibilno radno vrijeme te uz službeno vozilo i tjednu isplatu zarade (satnica iznosi 10 do 12 eura radnim danom te 15 do 20 eura vikendom). Zainteresirani vozači moraju imati vozačku dozvolu B kategorije, navršenu 21 godinu, potvrdu o nekažnjavanju te položenu početnu kvalifikaciju za taksi vozača koja košta 40 eura i gotova je istoga dana. Također, u navedenoj se tvrtki možete zaposliti i kao dostavljač biciklom, pri čemu je više informacija o oglasu dostupno na poveznici.

U konačnici, do 19. i 31. kolovoza postoji mogućnost zapošljavanja vatrogasaca (m/ž) u Osijeku, i to od strane tvrtki FLORIJAN SERVIS d.o.o. za vatrogastvo i NOKY SECURITY d.o.o. za tjelesnu i tehničku zaštitu osoba i imovine. Srećom, prethodno radno iskustvo nije uvjet zaposlenja, već završena četverogodišnja srednja škola, osposobljenost za zvanje vatrogasca te posjedovanje hrvatskog državljanstva.

Sve navedene oglase potražite na stranicama MojPosaoJooble i Burze rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest