projekt osijek 4

Zatvara se raskrižje Gundulićeve i Radićeve

Google Maps

Element projekta 3 - Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

Intenzivni investicijski radovi u okviru PROJEKTA OSIJEK 4 odvijaju se prema planu. Završena je rekonstrukcija podzemnih instalacija na križanju Gundulićeve i Županijske ulice. Križanje je, kao što smo prethodno i najavili, pušteno u promet s krajem srpnja.

Radovi na prometnici u Gundulićevoj ulici, u dijelu od Stepinčeve do Ulice Stjepana Radića biti će završeni do 06.08.2024., te će cesta na  predmetnoj dionici funkcionirati kao slijepi krak do križanja s Radićevom ulicom. Slijedom toga isti dan 06.08.2024, a  sukladno odobrenom Elaboratu privremene regulacije prometa, sljedeća faza radova izvodit će se na križanju ulica I. Gundulića i S. Radića.

Ova faza radova predviđa potpuno zatvaranje za promet (osim hitnih i komunalnih službi)  križanja Ulice I. Gundulića i S. Radića. Križanje će biti zatvoreno u 9 sati,  6. kolovoza 2024., (utorak).  Završetak radova i otvaranje križanja predviđeno je 20.08.2024.

>>> KARTA SVIH RADOVA NA PODRUČJU OSIJEKA

Obilazni promet u navedenom roku odvijat će se obilaznim pravcima;

  • U smjeru istok – zapad: I. Gundulića – K. A. Stepinca – Vukovarska – Ul. H. Republike – Prolaz A. Slavičeka – I. Gundulića (slika 1); ili
  • I. Gundulića – K. A. Stepinca–Reisnerova – Zrinjevac  – I. Gundulića (slika 1)
  • U smjeru zapad – istok: I. Gundulića – Zrinjevac ul. – Reisnerova – K. A. Stepinca – I. Gundulića (slika 2) 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari