Panturist otvorio novu agenciju

Danas je u 13 sati pred pedesetak uzvanika svečano otvorena nova turistička agencija i prodajno mjesto Panturista u ulici Andrije Kačića Miošića 9, nasuprot novog autobusnog kolodvora.

Time je najveći prijevoznik u regiji, član Veolia grupe, dobio prodajno mjesto čije će djelovanje u budućnosti biti usko vezano uz novi autobusni kolodvor, a koji se pak prema zadnjim najavama neće otvoriti prije 2. lipnja. Dok se to ne dogodi, putnicima se pruža mogućnost da svoje karte od sada kupe na dva mjesta, a vjerujemo da će nova poslovnica vrlo brzo smanjiti gužve na blagajnama starog kolodvora. Inače, vrijedi spomenuti da je javnost pomalo zatekla vijest kako novi autobusni kolodvor neće biti u Panturistovoj koncesiji, stoga se ovakvo rješenje nametnulo kao jedino logično.

Suvremeno opremljena poslovnica biti će na usluzi svima onima koji žele otputovati na brojne domaće i inozemne destinacije iz ponude Panturista te drugih kooperanata, a isto tako i svim putnicima koji koriste redovne autobusne linije.

Pedesetak uzvanika, uglavnom partnera, djelatnika i korisnika usluga tvrtke, uveličalo je svečanost otvorenja. Zadovoljstvo zbog otvaranja nove poslovnice izrazio je prokurist Predrag Ribić koji je naveo kako novo prodajno mjesto svjedoči o poslovnim uspjesima tvrtke, usprkos krizi. Predsjednik uprave Veolia grupe Bo Erik Stig Karlsson također nije krio zadovoljstvo zbog širenja poslovne mreže, a posebno vrijedi istaknuti humanitarnu gestu kada je uručio besplatnu godišnju kartu uspješnoj srednjoškolki Josipi Mariji Pejić.

Zatim je prezentaciju održala voditeljica nove poslovnice Lana Gubić-Kučan koja je prisutne upoznala sa poviješću kompanije, današnjim poslovnim uspjesima, te najavila program za ljeto 2011. i prezentirala nove kataloge u izdanju Panturista.

Vrijedi istaknuti kako su u novoj agenciji svoje mjesto našla dva nova zaposlenika, a osim toga Panturist provodi već neko vrijeme aktivnu kampanju zapošljavanja vozača autobusa. Danas to poduzeće ima više od 260 zaposlenih i flotu od preko 110 suvremenih vozila koja pokrivaju gotovo cijelu Slavoniju, voze na svim važnijim linijama prema ostatku Hrvatske i inozemstvu, a dostupna su i za najam.

Nova agencija sa službenim radom počinje u ponedjeljak, 18. travnja u 8h ujutro. Radno vrijeme će biti pon – ned od 05 do 21h.

TEKST i FOTO: M.Banić (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari