Apel za azil – 10 kuna za spas!

Dragi virtualni i realni prijatelji azila! Ako još ne znate - vrijeme je da doznate: situacija s Osječkim azilom krajnje je ozbiljna i trebamo Vašu pomoć! Pogledajte kako pomoći!

Dragi virtualni i realni prijatelji azila! Ako još ne znate – vrijeme je da doznate: situacija s Osječkim azilom krajnje je ozbiljna i trebamo Vašu pomoć!

U procesu smo registracije skloništa, što znači da naš azil mora biti usklađen s uvjetima propisanim Pravilnikom o skloništima. Vremena za adaptaciju azila sve je manje i rok nas pritišće. Budite uvjereni da ne bi tražili pomoć da nam nije zaista potrebna. Ne želim dužiti već Vas kratko i jasno zamoliti za pomoć.

Azilov Facebook profil ima 4836 prijatelja koji možda smatraju kako donacija od 10kn ne bi ništa promijenila; iz tog razloga molim SVE prijatelje da uplate na račun udruge “Pobjede” tih simboličnih 10kn (ekvivalent jedne cuge u gradu:)) koje tada neće izgledati tako beznačajno kada se pomnože sa 4836!!

Uvjeravam Vas da je ovo prava prilika za konkretnu pomoć, a rezultate (oni skeptični:)) Vaših donacija svakodnevno možete provjeriti u Nemetinu. Pokušajmo zajedno i dokažimo da se udruženim snagama onih koji dijele istu ljubav, stvari zaista mogu mijenjati i tada će azil za pse biti naša zajednička pobjeda!

Hvala od srca u ime naših čupavih prijatelja! Broj žiro računa (naše) udruge POBJEDE ; PBZ 2340009-1110405854; ( za uplate iz inozemstva: HR88 2340 0091 1104 0585 4, PBZ d.d., 10000Zagreb, Račkoga 6, Croatia, swift code: PBZGHR2X ). SVAKA KUNA JE TRANSPARENTNA!

Podsjećamo, volonteri Azila marljivo rade na uređenju tog prostora kojemu prijeti zatvaranje, a time i eutanazija oko 180 pasa koliko ih se ondje trenutačno nalazi. Za završetak radova trebaju prikupiti još oko 30.000 kuna, te pozivaju sve građane da Azilu doniraju i građevinski materijal, kako bi Azil bio u potpunosti funkcionalan do dolaska Veterinarske inspekcije, i bio u skladu s Pravilnikom o skloništima za životinje. Volonteri u Azilu su rekli da će eutanaziju pasa braniti i vlastitim životima.

Ukoliko niste u mogućnosti financijski pomoći, pozovite prijatelje da sudjeluju.

U ime svih pasa iz Azila, unaprijed, hvala 🙂

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari