Karta za bus donosi kino, pizzu, čarape ili bon

GPP prvi je javni gradski prijevoz u Hrvatskoj koji u suradnji s tvrtkama partnerima vraća korisnicima uloženu vrijednost karte i to u vrhunskim proizvodima i uslugama.

GPP prvi je javni gradski prijevoz u Hrvatskoj koji u suradnji s tvrtkama partnerima vraća korisnicima uloženu vrijednost karte i to u vrhunskim proizvodima i uslugama.

Radi se o projektu «Ljeto u plusu» koji je predstavljen u prostorijama te osječke tvrtke.

Učenici i studenti koji kupe mjesečne karte za srpanj, kolovoz i rujan na dar će od GPP-a i njihovih partnera dobiti bilježnicu u kojoj se nalaze kuponi s nagradama. Bilježnica  ima 3.000, a partnera osam.

Kupnjom mjesečnih karata za tri mjeseca osvaja se Stars Club kartica s jednom gratis kino ulaznicom u Cinestaru, jedan sat kuglanja besplatno u Portanovi, popust od 300 kuna za jedan verificirani tečaj u Spin studiu, poklon bon u vrijednosti 100 kuna u Ekranu, poklon bon u vrijednosti 40 kuna u fun parku Twister u Portanovi, besplatnu pizzu u El Pasu, 100 kuna popusta u školi stranih jezika Lanico te Ferivi čarape besplatno.

Osim GPP-ove bilježnice, promovirana je danas i nova autobusna linija – Sjenjak – Tuđmanov most – Copacabana – Tvrđavica – Podravlje. Riječ je o liniji koja ide svakih pola sata i na kojoj će voziti jedan od tri nova mini busa.

[important title=]Novi busevi od danas voze na postojećim linijama Višnjevac – Josipovac, Uske njive – Mačkamama te novoj liniji kroz Sjenjak.

Na označenim autobusnim postajama istaknuti su i redovi vožnje nove linije, a u planu je neka od stajališta i još adekvatnije označiti.[/important]


VIDEO:
{youtube}gEHZ6jl5kTg{/youtube}

TEKST I VIDEO : STV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari