VIDEO: Do kraja godine biciklističkom do Višnjevca

Radilište u Splavarskoj ulici koja će, uz novi sloj asfalta, dobiti i nove vodovodne i kanalizacijske instalacije, jučer je obišao gradonačelnik Krešimir Bubalo s predstavnicima Vodovoda. Vrijednost radova je nešto manja od 2,5 milijuna kuna, a radovi će biti gotovi tijekom rujna.


Bubalo je najavio i uređenje prostora oko vikarijata te skorašnji početak radova na pješačko/biciklističkoj stazi Strossmayerovom ulicom.

S Hrvatskim vodama smo se dogovorili da, premda je Grad želio biti partner, stazu krunom nasipa HV radi samostalno. Natječaj je u tijeku i očekujem do kraja godine asfalt krunom nasipa do Višnjevca”, rekao je Bubalo.

Ljubomir Novoselić, direktor Vodovoda, rekao je kako će se samo na sanaciju nakon postavljanja novih instalacija potrošiti milijun kuna.
Gradonačelnik je obišao i djelatnike Unikoma koji rade u Stepinčevoj ulici koja se freza i dobiva novi sloj asfalta na potezu od Vukovarske do Europske avenije. Radovi bi trebali biti gotovi danas, a vrijednost je 160.000 kuna. Zadovoljstvo obavljenim radovima izrazili su predstavnici GČ Gornji grad i GČ Tvrđa.

VIDEO:

TEKST:(I.S.) Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari