Mladi političari različitih stranaka zajedno protiv vandalizma

Zadnjih smo dana svjedoci brojnih političkih prepucavanja, ali i ocrnjivanja međustranačkih protivnika. Očekivano, mnogi će reći, jer počela je još jedna predizborna utakmica.

Zadnjih smo dana svjedoci brojnih političkih prepucavanja, ali i ocrnjivanja međustranačkih protivnika. Očekivano, mnogi će reći, jer počela je još jedna predizborna utakmica.

Osječki mladi pak, ne dijele takve stavove.

Smatraju da predstojeći parlamentarni izbori ne trebaju biti obilježeni incidentima, stoga pozivaju na solidarnost prvenstveno, među mladima!

Želimo kao predstavnici mladih i predstavnici političke mladeži Osječko-baranjske županije pozvati sve mlade diljem Lijepe naše, osobito one uključene u djelovanja i rad raznih političkih stranaka, na primjereno i odgovorno ponašanje pred nadolazeće parlamentarne izbore.

Poručili su to na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici mladeži nekoliko političkih stranaka, kao i članovi Savjeta mladih Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Svi oni naime, osuđuju bilo kakav oblik vandalizma i uništavanja javne imovine i političkih promotivnih materijala, te pozivaju na izbjegavanje skupljanja takvih «jeftinih» političkih bodova.

IZBORI 2011.: Sve o izborima u IV. i V. izbornoj jedinici

Pozivom na solidarnost ovi su mladi pokazali kako i različite političke opcije mogu zajedno surađivati i to za dobrobit svih nas.

Osijek je inače, prvi grad u Hrvatskoj koji je uspio okupiti mlade različitih političkih i drugih opredjeljenja. Jer kako i sami ističu, u konačnici svi teže istom cilju, te žele naći najbolji način kako adekvatno i dostojanstveno doprinijeti društvu.

{youtube}TIxO4KemtSw{/youtube}

Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari