Biciklistički božićnjaci u humanitarnoj akciji

U rano jutro najvećeg blagdana u Hrvata, mala skupina istomišljenika skupila se na popularnom okupljalištu "kod Franje". Dakako riječ je o osječkim biciklistima. Ovaj put razlog okupljanja nije bio vožnja niti uživanje u prirodi, već pomoć onima kojima je najpotrebnija.

U rano jutro najvećeg blagdana u Hrvata, mala skupina istomišljenika skupila se na popularnom okupljalištu “kod Franje”. Dakako riječ je o osječkim biciklistima. Ovaj put razlog okupljanja nije bio vožnja niti uživanje u prirodi, već pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Šesteročlana obitelj Dugalić jedna je od takvih. I dok se mala povorka biciklista kretala gradom, praćena pogledima začuđenih prolaznika, u zraku se osjetio duh Božića. Bicikli su zamijenili sobove, a bisage kolica.

Teško je opisati osmijeh na dječjim licima i njihovu znatiželju dok su otvarali poklone koje smo im donijeli. Radost Božića u ovu obitelj donijeli su biciklisti cijelog grada. Za kraj, zajednička fotografiaj koja će nas sve podsjećati na ovaj divni trenutak.

Nakon kratke, ali ugodne vožnje, otišli smo svojim kućama ispunjeni radošću i zadovoljstvom.

Čestit i blagoslovljen Božić žele vam biciklisti grada Osijeka.

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari