Vrdoljak: “Svoj grad sigurno neću zaboraviti!”

Neću mijenjati broj mobitela, ponavljao je tijekom jučerašnje oproštajne zabave dosadašnji dogradonačelnik te novi ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak (HNS).

Neću mijenjati broj mobitela, ponavljao je tijekom jučerašnje oproštajne zabave dosadašnji dogradonačelnik te novi ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak (HNS) želeći tako svima poručiti da će, premda odlazi u Zagreb, ostati dostupan svim svojim osječkim suradnicima, kolegama i prijateljima.

S Vrdoljakom su se pozdravili suradnici iz gradske uprave, na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Bubalom, koji mu je poručio da ga bar jednom tjedno očekuje u Osijeku. Zahvalio mu je na dobroj suradnji i zajedničkim projektima te mu uručio darove “da ga u Zagrebu podsjećaju tko je i odakle je”.

Darovao mu je sliku Tvrđe “koju želimo u UNESCO-ovoj baštini”, a “budući da je ministar graditeljstva i pravi lega”, dobio je lego-kockice te mapu, bedž, podmetače i prigodnu majicu “Lega-lega” marke.

“Graditelja Boba ne smijemo zaboraviti, a tu je i bickl (igračka) da zatvorimo financijsku konstrukciju Pannoniana”, dodao je Bubalo, poželivši mu puno uspjeha na novoj dužnosti. Vrdoljak je, pak, istaknuo da je upravo dobar rad osječke gradske uprave bio referenca koja mu je otvorila vrata Ministarstva te zahvalio svim djelatnicima Grada, stranačkim kolegama i prijateljima s Juga 2.

“Svoj grad sigurno neću zaboraviti”, poručio je novi ministar. Govoreći o prvim ministarskim aktivnostima, najavio je izmjenu zakona o legalizaciji, preustroj Državnog zavoda za prostorno uređenje, decentralizaciju građevinske inspekcije, donošenje mjera za oživljavanje tržišta najma stanova te, posebno, završetak izgradnje koridora 5C.

{youtube}XutCeQWaorg{/youtube}

Tekst: M.Mihaljević (Glas Slavonije)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari