VIDEO: Osječanka s Oprine televizije donirala 50 tisuća dolara za djecu u Hrvatskoj

Kristina Kuzmič poznata nam je kao uspješna natjecateljica kulinarskog natjecanja na OWN  gdje je dobila vlastiti kulinarski show "The Ambush Cook". U međuvremenu nije zaboravila svoje korjene.

Kristina Kuzmič poznata nam je kao uspješna natjecateljica kulinarskog natjecanja na OWN (Oprah Winfrey Network) gdje je dobila vlastiti kulinarski show “The Ambush Cook”. U međuvremenu nije zaboravila svoje korijene te od nje i OWNstiže vrijedna donacija slavonskim udrugama.

Oni su vrlo darežljivo odlučili donirati novac u moje ime jednoj ili više humanitarnih organizacija po mom izboru. Za to sam im veoma zahvalna i istovremeno svjesna kolika je to odgovornost odabrati pravog primatelja. Čim sam saznala za donaciju, odlučila sam dio novca podariti nekome u svojoj domovini. Znam da u Hrvatskoj postoje mnoge izvanredne organizacije koje čine velika i važna djela, no nakon konzultacija i dugog promišljanja, odlučila sam slijediti svoje srce – darivati organizacije koje se bave potrebama djece”– kaže Kristina Kuzmič. .

Novi Dan iz Osijeka i Zvono iz Belišća dobit će svaka po 25.000 dolara. Zahvalna sam i počašćena što mi je Oprah Winfrey omogućila da budem posrednik u darivanju i ganuta sam do suza što će ovu pomoć dobiti djeca koja to doista zaslužuju- zaključuje Kristina koja se nada da će uskoro moći i posjetiti ove dvije udruge i osobno zahvaliti svim divinim ljudima koji se brinu i pomažu djeci.

Reakcije iz udruge Novi dan i Zvono poslušajte na stranicama Radia Osijek.

VIDEO:

Tekst: Radio Osijek
FOTO: Facebook 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari