Uskoro se otvara i drugi lega-lega shop, i to u Dubrovniku

  Tvrtke MIT d.o.o. i IBL d.o.o. svoje su proizvodne pogone u cijelosti preselili u novoizgrađenu poslovnu zgradu u Gospodarskoj zoni Tenja.

Tvrtke MIT d.o.o. i IBL d.o.o. svoje su proizvodne pogone u cijelosti preselili u novoizgrađenu poslovnu zgradu u Gospodarskoj zoni Tenja.

Poslovnu zgradu obišao je gradonačelnik Krešimir Bubalo, sa suradnicima. “U izgradnju hale ukupne površine 1.500 m² uloženo je oko 7.000.000,00 kuna, a proširenjem poslovanja zaposleno je šest novih djelatnika”, istaknuo je Luka Šarić, jedan od vlasnika tvrtke.

Podsjećamo, tvrtka MIT d.o.o. bavi se dizajnom, grafičkom pripremom i nakladništvom, a IBL d.o.o. tiskarskom djelatnošću.

Kako je potvrdio Boris Matešić uskoro se otvara i drugi lega-lega shop, i to u Dubrovniku. “Trenutačno smo u potpunosti posvećeni tome i veoma se veselimo dok smišljamo kako će izgledati interijer, na koji ćemo način izložiti proizvode i što ćemo napraviti samo za Dubrovčane. Dubrovnik smo odabrali za drugi lega-lega shop iz razloga što je tamo najveća fluktuacija turista, a mi želimo cijelom svijetu pokazati da hrvatski dizajn ima visoku kvalitetu i funkcionalnost te da suvenir iz neke zemlje ne mora biti napravljen od plastike”.

Pokrenuli su suradnju i s nekoliko grafičkih dizajnera iz raznih dijelova Hrvatske, a u pripremi je jedan sjajan proizvod. O čemu se radi, za sada je tajna, no članovi loyality kluba lega-lega bit će prvi obaviješteni o tome putem društvenih mreža, bloga i web stranice www.lega-lega.com.

IZVOR: www.osijek.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari