Uskoro prva faza uređenja Zrinjevca

Najavljena obnova parka Zrinjevac startat će, najavljuju u Gradu, u ljeto, kada bi trebali početi grubi građevinski radovi. Uređenje hortikulture, sadnja sezonskog bilja i završni "glanc” na uređenje ovisit će o dinamici građevinskih radova i sezoni sadnje.

Najavljena obnova parka Zrinjevac startat će, najavljuju u Gradu, u ljeto, kada bi trebali početi grubi građevinski radovi. Uređenje hortikulture, sadnja sezonskog bilja i završni “glanc” na uređenje ovisit će o dinamici građevinskih radova i sezoni sadnje.


Trenutačno pripremamo projektnu dokumentaciju i prikupljamo ponude što bi trebalo biti gotovo za nekoliko dana. Očekujemo da će biti potrebno 30 dana za pripremanje projekta, a u tom razdoblju preciznije će se definirati dinamika i troškovi radova”, rekla je Ljiljana Belajdžić, pomoćnica pročelnika upravnog tijela Upravnog odjela za urbanizam i graditeljstvo Grada.

Prostor istočno od dvorane, uz jednosmjernu ulicu iz koje tradicionalno na vožnje kreću autoškole, obnavljat će se nakon obnove sportske dvorane Zrinjevac. Kako saznajemo u Upravnom odjelu za urbanizam i graditeljstvo, obnova dvorane je planirana, ali još nisu definirani detalji. “Dvorana će se obnavljati, a ne želimo duplirati radove niti urediti površinu koja će biti na putu strojeva nekog budućeg gradilišta. Kada se uredi dvorana, uredit ćemo i cjelokupni prostor oko nje”, rekla je Belajdžić.

[span class=camera]FOTO: Idejno rješenje parka i dvorane Zrinjevac[/span]

TEKST: I.Sekol, Glas Slavonije

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari