VIDEO: Zumbići usvojii medu

Osječki dječji zbor Zumbići ima svoga pravoga mrkog medvjeda. Živi u ZOO vrtu i posvojila su ga djeca ovog poznatog osječkog dječjeg zbora.

Osječki dječji zbor Zumbići ima svoga pravoga mrkog medvjeda. Živi u ZOO vrtu i posvojila su ga djeca ovog poznatog osječkog dječjeg zbora.

Pjesma “E moj medo” osječkih Zumbića dječji je hit broj jedan Dječje televizije i na Youtubeu ima čak pola milijuna klikova. Zumbići vole medu pa su stoga s oduševljenjem prihvatili biti zlatni posvojitelji mrkog medvjeda.

A u ZOO vrt donjeli su mu slasne kruške, ali i dobro raspoloženje i pjesmu. Uz njegov kavez priredili su mu kratki koncert.

Posvojiti i sponzorirati životinje može tko god želi. Dovoljno je uplatiti 200, 400 ili 600 kuna na račun ZOO vrta i životinja je vaša idućih godinu dana. Do sada 60 je posvojitelja i 8 sponzora u osječkom ZOO vrtu. I zahvaljujući njima životinje mogu dobiti ljepše i bolje uvjete života.

[span class=attention]Do sada 55 posvojitelja u ZOO vrtu[/span]

Do sada posvojene su zebre, lavovi i sve vrste majmuna ali najviše posvojitelja imaju afrički merkati.

Zumbići su svoju životinju izabrali po najdražoj pjesmi i ako je suditi po subotnjem odazivu bit će mu česti gosti u ZOO vrtu.

Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari