„SAŠA CESAR CELJE“

U Zrinjevcu odigran turnir u Celjetovu čast

Na turniru su sudjelovale različite generacije rukometaša, a sve u Celjetovu čast

U spomen na svog nekadašnjeg igrača, a kasnije i suca, Rukometni klub Osijek je u subotu 17. kolovoza organizirao 9. memorijalni turnir „Saša Cesar Celje“. U Celjetovu čast, nastupile su sve kategorije osječkog kluba, a još su sudjelovali i RK Nexe, RK Bjelovar te RK Đurđenovac.

Na parket Zrinjevca prvi su još u jutarnjim satima izašli mini rukometaši, a potom su uslijedile utakmice U11 i U13 kategorije. Turnir su iza 13 sati svečano otvorili trener Hrvoje Privšek kao vodeći u organizaciji ovog izdanja, dopredsjednik kluba Vjekoslav Oršolić i gospođa Milena Cesar, supruga preminulog Saše. Svi su se okupljeni prisjetili kakav je Celje bio rukometaš i čovjek, a prisutnim momčadima poručili da uživaju u ovom sportu kojeg je Celje toliko volio. Kasnije su odigrani susreti U15 i U17 generacija, a turnir je zaključen prijateljskom utakmicom seniora. Izabranici Frane Veraje uvjerljivo su s 34:21 svladali Moslavinu iz Kutine, i tako upisali svoju drugu pobjedu u dvije pripremne utakmice. Bio je to pravi rukometni dan na Zrinjevcu u čast dobrom duhu osječkog rukometa.

“Zahvalio bih se gostima iz Bjelovara, Našica i Đurđenovca koji su po ovoj nenormalnoj vrućini sudjelovali na ovogodišnjem memorijalu”, istaknuo je Hrvoje Privšek, glavni organizator i nekadašnji suigrač Cesara u mlađim dobnim skupinama. –

“Isto tako, zahvalio bih se udruzi sudaca koji su i ove godine došli suditi i družiti se, a sve za našeg Celjeta. Vidimo se i dogodine po deseti put”, zaključio je Privšek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest