"Priprema, kreni, u Sokol – skreni!"

Treneri GD Osijek – Žita gostovali na treninzima klubova iz Vukovara i Belog Manastira

Razmjena trenerskog iskustva i znanja od ključne je važnosti za uspješan napredak gimnastike u našoj regiji

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva turizma i sporta, projekt “Priprema, kreni, u Sokol – skreni!” , uz organizaciju besplatnih treninga za djecu mlađe školske dobi koji će se održavati čak do prosinca 2021. godine, također intenzivira suradnju te potiče razmjenu znanja i iskustava gimnastičkih klubova u regiji.

Treneri Gimnastičkog društva Osijek-Žito su kroz tri termina u listopadu posjetili GD Beli Manastir i GK Vukovar. Svaka razmjena trenerskog znanja i iskustva djeci predstavlja nove gimnastičke elemente, nove izazove i nove razloge za ostanak i napredak u gimnastici.

“Projekt “Priprema, kreni, u Sokol – skreni!” nosi brojne benefite djeci, trenerima i gimnastičkim klubovima. Vrlo nam je drago što smo imali priliku posjetiti i sudjelovati na treninzima kod kolega iz Belog Manastira i Vukovara. Razmjena trenerskog iskustva i znanja od ključne je važnosti za uspješan napredak gimnastike u našoj regiji.  Suradnja kroz ovaj projekt pokazala se izuzetno uspješnom te se veselimo svim budućim suradnjama kroz koje ćemo nastaviti razmjenjivati znanja i iskustva”, istaknuo je trener GD Osijek-Žita, Mladen Maričić.

Kroz projekt “Priprema, kreni, u Sokol – skreni!” su dosada gimnastičari iz GD Valpovo, GD Beli Manastir i GK Vukovar imali priliku trenirati u vrhunskim uvjetima dvorane Sokol Centar, a kroz posjete trenera GD Osijek-Žita njihovim kubovima ta suradnja se intenzivira i razvija što njihovim sadašnjim i budućim članovima  predstavlja izuzetnu korist.

“Drago nam je što smo u okviru projekta “Priprema, kreni, u Sokol – skreni!” posjetili GK Vukovar i GD Beli Manastir jer kroz razmjenu trenerskih znanja kontinuirano omogućujemo svim sadašnjim, a i budućim gimnastičarima bolje uvjete i mogućnosti za treniranje. Definitivno planiramo nastaviti suradnju s kolegama iz regije te se veselimo budućim zajedničkim pričama”, zaključila je tajnica ovog osječkog gimnastičkog kluba, Ivana Maltašić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari