FOTO: Uspjesi Karate kluba Osijek

U sportskoj dvorani Gradski vrt, 06.02.2011. održano je Prvenstvo Slavonije i Baranje u karateu za sve službene kategorije u katama i borbama.

Karate klub Osijek uspješno je nastupio i osvojio devet medalja. Najuspješnije su ponovno bile članice kluba u kategorijama juniorki, mlađih seniorki i seniorki u katama i to Matea Cikoja osvojivši zlato u kategoriji juniorki pojedinačno kate, Tea Šojat osvojivši dvije zlatne medalju u mlađim seniorkama i u seniorkama, te Vlasta Lončarić također uspješna u istim kategorijama osvojivši dvije brončane medalje.

Matea, Tea i Vlasta, osvajaju još jednu zlatnu medalju u ekipnom nastupu u kategoriji seniorke ekipno.

Najviše uspjeha u muškoj juniorskoj konkurenciji imao je Paul Cestar nastupivši u borbama +76 kilograma, te osvojivši brončanu medalju.

Među mlađim kadetima, kate pojedinačno najuspješniji je bio Dino Bošnjaković osvojivši srebrnu medalju, dok je najmlađi među uspješnima bio Leon Rogina okitivši se brončanom medaljom u kategoriji učenika, kate pojedinačno.

Ovo je bio uspješan prikaz karate vještine za sve članove Karate kluba Osijek, a za Teu Šojat i Mateu Cikoju ovo je bio glavni trening pred put na Europsko prvenstvo za juniore i mlađe seniore u četvrtak 10.02.2011., koje će se održati u Novom Sadu. Vjerujemo da će Tea i Matea i tamo uspješno predstavljati boje našega kluba, grada i Hrvatske. Želimo im puno sreće.











Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari