Croatian Drift Challenge Rd 2 – Osijek

Nakon vrlo uspješne prve utrke u Zagrebu, nastavljaju se natjecanja u driftanju i to 03. i 04. rujna u dragom nam Osijeku. Ovo atraktivno natjecanje održava se drugu godinu zaredom na prostoru sportske zračne luke.

Nakon vrlo uspješne prve utrke u Zagrebu, nastavljaju se natjecanja u driftanju i to 03. i 04. rujna u dragom nam Osijeku.

Experior i Drift klub, u suradnji sa AK Slavonija, organiziraju drugu utrku u sezoni 2011. na Čepinskom aerodromu koji se prošle godine pokazao kao vrlo zanimljiva drift destinacija.

Za najvišu stepenicu na podiju borit će se najbolji drifteri iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Mađarske i Bosne i Hercegovine. Brojni gledatelji moći će isprobati zašto je DRIFT trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će se nuditi i DRIFT TAXI vožnja s natjecateljima.

Uz bogati sadržaj i nagradnu igru, posjetitelji će moći uživati i u atraktivnim hostesama, sexy car washu ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

Treninzi i Drift Taxi odrzavat ce se u subotu, a u nedjelju kvalifikacije. Najboljih 16 vozača za podij će se boriti uzbudljivim twin drift vožnjama!

Cijena ulaznice 30 kn po danu
Ulaz otvoren od 09:00 h.

CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2011- Rd 1 Zagreb VIDEO:

SLUŽBENI POKROVITELJI: C-mod, Auto Hrvatska, Fami

PRIJAVE VOZAČA ŠALJITE NA: driftklub.hr@gmail.com

U prijavi navesti: ime i prezime, E-mail adresa, automobil, snaga automobila (KS).

Što vas očekuje na na Čepinskom aerodromu?

• Drift Taxi
• Burnout show
• Nagradna igra za posjetitelje
• Show off
• Sexy car wash
• Ulaz od 09:00h

{vimeo}14925365{/vimeo}

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari