Karate klub Kuna kreće u novu dvoransku sezonu i upis novih polaznika

Osječki karate klub Kuna u novoj školskoj godini s treninzima počinje 12. rujna u dvorani osnovne škole ” Dobriše Cesarića”. Treninzi za sve polaznike održavat će se ponedjeljkom i petkom od 18.00-19.30, doduše za napredne i natjecatelje pored spomenuta dva termina bit će još jedan i to srijedom u poslijepodnevnim satima.

Svako putovanje počinje prvim korakom…
…a prvi korak u Karate klubu Kuna je vrlo jednostavan: dovedite svoje dijete na lokaciju treninga u osječku OŠ ” Dobriše Cesarića” i javite se treneru koji će Vas uputiti na daljnje korake.
Svako dijete već pri prvom posjetu klubu može početi s vježbanjem, sve što treba ponijeti jest kratka majica, donji dio trenirke ili kratke sportske hlačice (može ponijeti i bočicu s vodom i ručnik). Ako procijenite da bi to bilo previše za prvi puta, možete slobodno pogledati prvi trening, jedino valja imati na umu da je za dijete najbolje uključiti ga u proces škole karatea što ranije u sezoni (na početku školske godine). Donja dobna granica pristupnika u KK Kuna je 5 godina starosti, no i mlađa se djeca mogu pokusno priključiti treningu i uključiti u karate školu ako trener procijeni da ono može pratiti program. U Klubu imamo već nekoliko slučajeva da su upravo najmlađe curice i najmlađi dječaci pokazali najveći talent i želju za vježbanjem.

O planu i programu…
Stručni tim Karate kluba Kuna čvrsto se drži smjernica provođenje kvalitetne trogodišnje karate škole za sve polaznike, prije no što se počne s pripremama za natjecateljski karate. Predviđeno je da u te tri godine male karatistice i mali karatisti usvoje program za žuti, narančasti, zeleni i plavi pojas. Nakon toga se polaznici mogu odlučiti za natjecateljsko usmjeravanje, odnosno uključivanje u napredne grupe u borbama ili katama, odnosno za nastavak učenja širokog spektra znanja karate škole. Odluka se donosi na temelju interesa i želja polaznika, ali i preporuka trenera. U sva tri navedena usmjerenja članovi kluba polažu za viša zvanja, odnosno pojaseve.

[important title=Upis novih članova obavlja se u:]
OŠ ” Dobriše Cesarića”, ponedjeljak i petak 18.00-19.30[/important]

Treneri:
sensei Ljuboja Ćorković 4. dan
sensei Domagoj Šuster 1.dan

Kontakt:
098 837 443

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari