Deset medalja za osječke karatiste

U sportskoj dvorani Osnovne škole ''Antun Gustav Matoš'' u Vinkovcima održan je Memorijalni karate turnir ''Željko Patarić-Patak''. Devet osječkih karatista, članova KK Kuna s Mačkamame osvojilo je ukupno deset medalja, što je uspjeh doista vrijedan pažnje.

U kategoriji kata pojedinačno u svojim su kategorijama nastupili Dominik Josić, Lea Pepić, Dino Dubravac. Dominik je osvojio zlatnu, a Lea i Dino brončane medalje.

Nastupila su i dva kata tima Kuna, koja su pak bila srebrna.

-Upis novih članova
obavlja se u: OŠ ” Dobriše Cesarića”, ponedjeljak i petak 18.00-19.30

-O planu i programu…

Stručni tim Karate kluba Kuna čvrsto se drži smjernica provođenje kvalitetne trogodišnje karate škole za sve polaznike, prije no što se počne s pripremama za natjecateljski karate. Predviđeno je da u te tri godine male karatistice i mali karatisti usvoje program za žuti, narančasti, zeleni i plavi pojas. Nakon toga se polaznici mogu odlučiti za natjecateljsko usmjeravanje, odnosno uključivanje u napredne grupe u borbama ili katama, odnosno za nastavak učenja širokog spektra znanja karate škole. Odluka se donosi na temelju interesa i želja polaznika, ali i preporuka trenera. U sva tri navedena usmjerenja članovi kluba polažu za viša zvanja, odnosno pojaseve.

-Treneri:
sensei Ljuboja Ćorković
sensei Eduard Križanović
sensei Domagoj Šuster

-Kontakt:
098 837 443
mail





Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari